Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

ALIS

ALIS er et dansk brand med tætte bånd til skatermiljøet, hvilket også kommer til udtryk gennem brandets streetwear, der emmer af urban coolness. Selvom brandet i starten primært producerede keyhangers og nøgleringe, har ALIS udviklet sig til en stor modevirksomhed, der er kendt for at designe nogle virkelig fede styles, der kan bruges af både skatere og dem, der søger fede styles til at fuldende et cool look.

Hos Skate House finder du blandt andet også et varieret udvalg af dette mærke, som du kan gå på opdagelse i lige her på siden. Blandt vores sortiment af ALIS tøj finder du alt lige fra ALIS hoodies til boxershorts, så uanset hvad du er på udkig efter, så kan du helt sikkert finde det i vores udvalg af ALIS streetwear.

 

 

Originalt streetwear fra ALIS

ALIS så dagens lys tilbage i 1995 på Christiania som en undergrundsbevægelse, der siden har udviklet sig til et modebrand, som altid er på forkant med moden og de nyeste trends inden for streetwear. Brandet er især kendt for deres store kreativitet, der kommer til udtryk gennem brandets brug af grafiske print og motiver, som pryder alt lige fra helt klassisk og cool streetwear til det mere casual eller funky modetøj. I dag er ALIS derfor også garant for hoodies, sweatshirts, T-shirts, jakker, skjorter og accessories i høj kvalitet med et cool udtryk.

Med de mange forskellige styles og ikke mindst motiver er ALIS således et herretøjsbrand, hvor der er noget for enhver smag samt til enhver stil og personlighed. Hvad end du er mest til et casual hverdagslook med jeans og en komfortabel hoodie, eller du er på udkig efter en fed T-shirt til at fuldende skatelooket, så har ALIS uden tvivl noget, der matcher din stil. Med ALIS tøj er du garanteret originalt og lækkert streetwear, og der er således ikke noget at sige til, at ALIS er et utrolig populært og respekteret brand herhjemme.

 

 

Køb ALIS hos Skate House

Hos Skate House finder du altid et bredt udvalg af ALIS tøj, hvorfor du i vores shop såvel som i vores fysiske butik i Odense og Århus kan gå på opdagelse i alt lige fra fede ALIS hoodies, box logo hoodies, boxershorts og meget mere, du kan bruge til at udtrykke din stil og personlighed. ALIS er et brand, der henter inspiration fra skatemiljøet, men selvom skatestilen er inspirationskilden til mange af deres styles, kan dette mærke bruges af alle, der ønsker et cool og samtidig komfortabelt look. Derfor har vi på denne side samlet et udvalg af ALIS tøj, som, vi hos Skate House synes, er værd at tage et kig på – og måske du kan finde din nye yndlingshoodie her på siden og blive inspireret til et smart outfit.

Skulle du have brug for hjælp eller søge noget specifikt, er du altid velkommen til at spørge os til råds. Vores dygtige og erfarne personale står til enhver tid klar til at hjælpe dig. Besøg vores butik, eller tag et kig her på siden, og find det, du søger.