Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Birdhouse Skateboards

Står du og mangler et nyt skateboard, eller er du på udkig efter det helt rigtige til lige den type skating, du bedst kan lide? Hos Skate House forhandler vi et stort og spændende udvalg af skateboards fra kendte mærker, hvorfor du kan være helt sikker på, at vi også har skateboardet til dig. På denne side kan du eksempelvis gå på opdagelse i vores sortiment af skateboards fra Birdhouse Skateboards, som byder på et væld af cool decks til enhver type skating.

Hos Skate House ved vi, at det kan være noget af en jungle at navigere rundt i de forskellige typer skateboards. Vi har heldigvis ekspertisen og den rette knowhow til at hjælpe dig med at finde det skateboard, der passer perfekt til dig. Så tøv endelig ikke med at tage os med på råd, hvis du har brug for hjælp.

 

 

Birdhouse Skateboards – en ørn inden for skateverdenen

I 1992 besluttede den professionelle skater Tony Hawk sig for at starte sit eget skateboardmærke, og det blev starten på Birdhouse Skateboards. Et mærke, der stadig er et af de mest populære inden for skateboards, og som huser et af de mest dedikerede og bedste teams inden for skateverdenen. Teamet bag Birdhouse Skateboards består blandt andet af skatere som Matt Beach, Paul Zitzer og Bucky Lasek. Birdhouse Skateboards blev stiftet ud fra en forudsætning om, at hvis du elsker noget, så både støtter og plejer du det bedst muligt. Derfor var det også det bedste team af skatere, der stod for at danne rammen om skateboarding i form af at brand, der brænder for skating.

Navnet Birdhouse er en reference til Tony Hawks kælenavn, ”Birdman”, og refererer således også til hans efternavn. Selvom Tony Hawk er en kending inden for professionelle skatere og en af de helt store, så er det ikke udelukkende dette, der har gjort Birdhouse Skateboards så populært. Birdhouse Skateboards er bygget på ren, moderne skating kombineret med nogle af de bedste skatere verden over, hvilket gør dette skatemærke til et både respekteret og foretrukket mærke inden for skateboards.

Birdhouse Skatehouse står i dag bag en lang række af fede komplette skateboards, decks, hjul og ikke mindst tøj til skateren. Produkter, der er kendetegnet ved høj kvalitet, holdbarhed og iøjnefaldende, cool design.

 

 

Stort udvalg af skateboards fra Birdhouse Skateboards

Hos Skate House finder du et varieret udvalg af de fede skateboards fra Birdhouse Skateboards. Noget af det, der især kendetegner de forskellige decks fra Birdhouse Skateboards, er brugen af sprudlende farver og fuglemotivet, som går igen på flere af deres skateboards. De unikke farvesammensætninger kombineret med en falk, høg eller anden fugl, giver dig et deck, som folk vil lægge mærke til. Og det smarte ved deres komplette skateboards er, at du har alt, hvad du skal bruge til dit skateboard med det samme, så du hurtigt kan komme i gang med at lave cool tricks eller cruise gaderne tynde.

Hvis du mangler et nyt skateboard, kan du således med fordel kigge nærmere på dem fra Birdhouse Skateboards – vi har helt sikkert også et til dig her hos Skate House.