Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Elephant Skateboards står for uhæmmet kreativitet

“Weapons of Mass Creation” er stifteren af Elephant Brand Skateboards, Mike Vallelys motto, og det kan mærkes på de skateboards, hjul og t-shirts, brandet producerer. Hos Skate House fører vi et stilet udvalg af lækre boards fra Elephant Skateboards, og hvis du leder efter et skateboard eller hjul i høj kvalitet, der inspirerer til kreativitet og fejrer glæden ved skating for skatings skyld, så har du fundet det nu.

 

 

Elephant Skateboards er til dig, der vil have masser af frihed

Elephant Brand Skateboards er et no-bullshit skateboardmærke, der blev stiftet af Mike Vallely i 2011. Mikes kærlighed til skating og hans grundprincipper om frihed og uafhængighed kan mærkes i alle hans produkter. Elephant Skateboards producerer fede skateboards, hjul og t-shirts, og hele deres sortiment er produceret med tanke på, at der ikke skal være nogen regler og ikke nogen skoler, kun masser af sjov, kreativitet og fede skate-oplevelser. Elephant Skateboards leverer højperformace-decks med fede elefantdesigns og hjul til enhver overflade og ethvert niveau.

I dag opererer Mike også Street Plant, en uafhængig og 100% familieejet virksomhed, der ligesom Elephant baserer sig på principper om uhæmmet kreativitet og total frihed fra regler. Hvis du synes, det lyder punk, så har du fuldstændig ret – Mike har nemlig også lavet punkmusik siden 1985 og har siden 2014 været forsanger i bandet Black Flag.

Mike er lidt af en legende og figurerer også som karakter fra den 4. udgivelse af Tony Hawks videospilserie, Tony Hawk’s Pro Skater 4 og fremover i spilserien.

 

 

Maksimal skateglæde til minimal pris fra Elephant Skateboards

Når du køber et Elephant Brand Skateboard, så får du et solidt board. Elephant boards er nemlig konstrueret af syv lag ahorntræ og er fremstillet til at passe til er hvilket som helst niveau af skatere. Elephant bruger kun de bedste materialer, så du kan få maksimal skateglæde ud af dit board, og her hos Skate House har vi fundet frem til en fordelagtig pris, så du også kan få den for minimale dollars. Det er et tilbud, du ikke vil gå glip af.

Brandets decks er i højeste kvalitet og er inspireret af Mike Vallelys første skateboard, som han købte i 1984. Der er ikke så meget pjat, bare masser af skateglæde og plads til uendelig kreativitet. Princippet om kreativitet skinner også igennem på designet på Elephant Brand Skateboards. Elephant Skateboards prydes altid af et utal af farverige variationer over brandets logo, den ikoniske elefant. Elefanten står for loyalitet, værdighed og ære og kan findes på både deres decks, hjul og t-shirts.

Hvis du også vil have frihed, kreativitet og skateglæde helt uden grænser, så køb et Elephant Skateboard hos Skate House i dag.

Hos Skate House står vi altid klar til at rådgive dig. Hvis du har spørgsmål om Elephant Skateboards, så ring til os, eller kom forbi en af vores lokationer i enten Århus eller Odense. Vores medarbejdere tager godt imod dig og sørger for, at du finder de helt rigtige produkter. Det er sådan, vi ruller.