Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Flip Skateboards

Hos Skate House forhandler vi et udvalgt af topfede produkter fra Flip Skateboards. Flip har over 25 års erfaring i at levere slidstærke boards og skateudstyr i verdensklasse til den kvalitetsbevidste skater. Spørg bare Rune Glifberg og Alexander Risvad, der begge har været på Flip Skateboards team!

 

 

Ultraholdbare boards fra Flip Skateboards

Flip Skateboards producerer en bred vifte af produkter i høj kvalitet, heriblandt skateboards, decks, hjul og skatertøj. Deres decks er ultraholdbare, så du får mest muligt for pengene.

Skater du hårdt og ofte? Så er Flip for dig! Flip Skateboards egner sig godt til dig, der skater hårdt og har brug for et ekstra slidstærkt board, der kan tåle lidt af hvert. Flips P2-Decks har for eksempel 6 ekstra tynde lag stenhårdt canadisk ahorntræ med en oval kevlar-indsats, der er indsat i det øverste lag ahorn, så der er ingen grund til at være forsigtig. Er der intet P2 i titlen, er Flip Skateboards stadig produceret med 7 stærke lag canadisk ahorn, så du kommer ikke til at udskifte dit deck fra Flip, før du har lært en masse fede tricks.

Når du køber et board fra Flip, får du et deck, der ikke knækker lige med det første, så du kan kaste dig ud i vilde disaster-tricks uden at bekymre dig for, om dit board overlever. Der er rigtig mange timers ren skateglæde i et board fra Flip, og hos Skate House finder du gode, konkurrencedygtige priser. Et skateboard fra Flip gennem Skate House er en rigtig god handel, som du ikke vil gå glip af.

Flip har et bredt udvalg af lækre designs i mange størrelser. Deres decks produceres i størrelser fra Small/Mini og helt op til 8.75, så du kan helt sikkert finde et, der passer helt perfekt til dig.

 

 

Flip Skateboards’ lange industrierfaring sikrer produkter i høj kvalitet

Flip Skateboards er et britisk skaterbrand, der begyndte som Deathbox Skateboards i 1987. Virksomheden er stiftet af Graham McEachran, Jeremy Fox og Duncan Houlton. I 1991 skiftede Deathbox navn til Flip Skateboards, som vi kender og elsker dem i dag, og i 1994 flyttede de fra England til Californien.

Flip Skateboards er kendt for gennem tiden at have haft mange store riders som Tom Penny og danske skatere Rune Glifberg og Alexander Risvad.

I dag medejes Flip af professionelle skateboardere Geoff Rowley og Jeremy Fox som samarbejder med NHS, der ejer og distribuerer brands som Santa Crus, Independent, Creature og Crux.

Flips lange industrierfaring og historie af samarbejde med legendariske riders og velrenommerede distributører sikrer boards og udstyr produceret med ekspertise og en høj grad af respekt for miljøet.

Hvis du vil skate hårdt på boards lavet af de bedste materialer og af folk med mange års ekspertise i ryggen, så køb Flip Skateboards hos Skate House i dag.

Vil du høre mere om Flip Skateboards? Så ring til os eller kom forbi og besøg os i en af vores butikker i enten Odense eller Århus, hvor vores medarbejdere glæder sig til at rådgive dig.