Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Girl Skateboards er et sikkert valg, du kun kan blive glad for

Synes du, at alle de skatemærker er lidt af en jungle at finde rundt i, og er du i tvivl om, hvilket board du skal vælge? Så er Girl Skateboards et sikkert valg. Girl Skateboards hører til blandt verdens mest etablerede skatemærker, så du går aldrig fejl i byen med et board eller et sæt lækre hjul fra Girl. I Skate House finder du et bredt udvalg af Girl-produkter, du helt sikkert vil elske.

 

 

Girl Skateboards er et ikonisk skatemærke med høj integritet

Kigger du rundt i din lokale skatepark, kan du sikkert få øje på Girls logo et eller andet sted. Girl Skateboards er et af de mest berømte skate mærker i verden, og det er der rigtig god grund til. Siden virksomhedens opstart i 1993 har brandet leveret den højeste kvalitet af komplette skateboards, skate-decks, hjul og streetwear til tilfredse skatere på hele kloden.

Girls’ ikoniske skateboards er kendt for at være bygget af de bedste materialer lige fra hjul til griptape, og så ser de også superlækre ud. Girls tilbyder et varieret udvalg af decks, og der er også et til din smag.

Girl Skateboards sørger både for eminent byggekvalitet og kunstneriske, tidsløse designs, der bare holder max. Med et skateboard og hjul fra Girl er du garanteret masser af sjov og fart på gaden eller i skateparken.

Girl producerer også masser af lækre streetwear-produkter i fede grafiske designs og et stort udvalg af farver, samt skateboardhjul i samme høje kvalitet, du kender fra deres decks. Hjul fra Girl er langtidsholdbare, så du kan få gavn af dem i mange år, og så ruller de fantastisk på enhver overflade.

 

 

Vælg Girl Skateboards uanset niveau

I 1993 stiftede Mike Carroll og Rick Howard The Girl Company og begyndte at producere Girl Skateboards. I dag hører Girl ind under Girl Distributions, der har hovedkvarter i Torrance, Californien og også ejer velkendte og succesfulde mærker som Chocolate, Fourstar Clothing, Lakai og Royal Trucks. Derfor ved du, at når du køber Girl Skateboards, så får du et gennemtænkt produkt, som er designet af nogle af de mest erfarne riders i industrien.

Girl Skateboards riders består blandt andet af navne som Sean Malto, Jeron Wilson og Rick McCrank, foruden stifterne Mike Carroll og Rick Howard selv, selvfølgelig. Dét holder 100.

Girl Skateboards er et sikkert valg, hvis du leder efter dit første skateboard, men brandet egner sig også godt til den mere erfarne skater. Alle niveau’er kan få glæde af et skateboard fra Girl, og der er god value-for-money at finde i Skate House’s udvalg af kvalitetsprodukter fra Girl.

Overvejer du et Girl Skateboard? Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til Skate House, eller besøge vores fysiske butikker i enten Århus eller Odense. Hos Skate House bestræber vi os på at sprede skateglæde ved at yde god kundeservice, og vores kompetente medarbejdere er altid klar til at tage en snak om dine skatebehov, så vi kan finde det helt rigtige udstyr til dig.