Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Homeboy

Er du på udkig efter nyt smart streetwear, så kan du med fordel gå på opdagelse lige her. På denne side har vi nemlig samlet vores sortiment af streetwear fra det populære streetmærke Homeboy, så du hurtigt og nemt kan finde lige præcis de styles, der passer perfekt til dit skater- eller streetlook. Hos Skate House kan du altid gå på opdagelse i et væld af produkter, så du kan klæde dig cool på.

 

Cool streetwear fra Homeboy

Homeboy blev skabt tilbage i 1988 som det tredjestørste streetwearmærke i verden. Deres streetwear var dengang lig med skatertøj, men meget har ændret sig siden, hvorfor Homeboy i dag er for alle, der elsker det cool streetlook og det smarte skaterlook med t-shirts og baggy pants. Tøjet fra Homeboy er indbegrebet af skaterstilen, hvorfor du med streetwear fra dette mærke er garanteret et cool look. Et look, du både kan bruge til hverdag til netop din stil, men som særligt også er egnet til rampen og til at cruise rundt på dit skateboard.
Streetwear fra Homeboy er således især perfekt til det cool look og skaterstilen. Men ikke kun skateboarding er en del af mærkets identitet. Især også musik og ekstremsportsgrene som snowboarding, surfing og BMX m.m., er en del af deres varemærke. På den måde rammer udvalget af streetwear fra det populære Homeboy et bredt publikum, så der er noget for ethvert behov og ikke mindst enhver smag.
Homeboy er især også kendt for at være frontløberen for baggy pants. Den første udgave af de populære bukser så første gang dagens lys i 1991 og er i dag et af Homeboys varemærker. Baggy pants var kommet for at blive, og selv i dag er disse bukser særligt populære og har fået et mere moderne præg, så de passer perfekt til tidens trends og ikke mindst den moderne streetstil.

 

Find dit streetwear fra Homeboy hos Skate House

Skal garderoben opdateres med nyt, fedt streetwear, er du velkommen til at gå på opdagelse her på siden, hvor vi har samlet vores udvalg af produkter fra Homeboy. Vi forhandler et stort sortiment af streetwear, som du kan gå på opdagelse i på vores webshop. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores lokale Skate House-butikker i Århus og Odense, hvor vores personale står klar til at hjælpe dig med at blive cool klædt på med lækkert streetwear.