Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Jessup The Original® er den første griptape produceret til skating

Trænger du til mere grip, eller skal du have lidt kulør på dit setup? Hos Skate House kan du købe Jessup The Original grip tape. Jessup griptape er den originale tape i overlegen kvalitet, der sikrer, at du står ekstra godt fast på dit board.

 

 

Land flere tricks med godt grip fra Jessup

Med sine mere end 30 års på markedet er Jessup griptape et mærke, du trygt kan stole på. Den trofaste tape hjælper dig med at stå fast på dit board, så du bedre kan lande dine tricks. Jessup producerer tape i mange farver og grafiske print, så du kan anvende tapen, hvis du trænger til bedre grip, eller hvis du bare gerne vil give dit gamle board et friskere look. Tapen findes i størrelserne 8’’ og 9’’ og passer til alle konkaver.

Med denne originale griptape får du bobbelfri tape med grip med nem applikation. Tapen er let at trimme, er slidstærk og holder længe, så du får minimum besvær og maksimum udbytte.
Limen er ultrahård, så du beholder grippet og står sikkert fast på langt de fleste overflader. Hvis du ligesom os skater dig igennem det ene par sko efter det andet, så vil du blive glad for at høre, at oversiden af tapen til gengæld er mild mod dine sko, så de kan overleve flere ture på rampen – og penge sparet på sko betyder flere til dit setup.

Professionelle skateboardere over hele verden bruger Jessup griptape, fordi den originale grip tape giver godt grip og maksimerer kontrol. Kvaliteten på Jessup er testet af blandt andre skate-legenden Rune Glifberg. Hvis det er godt nok til Rune, så er det godt nok til os.

 

 

Det er nemt at grippe dit board med Jessup Griptape

  • Fjern først din gamle, slidte tape. Limen kan løsnes ved hjælp af en føntørrer og pilles af ved hjælp af et barberblad eller en hobbykniv. Prøv at få tapen af i ét stykke og brug føntørreren til at løsne limen undervejs.
  • Fjern bagbeklædningen på din Jessup griptape og pres tapen fast på dit board. Start fra midten og arbejd dig ud mod enderne.
  • Klip eller skær tapen groft til. Du kan eventuelt føntørre boardet for at få et ekstra tæt fit, der får tapen til at sidde ekstra godt fast.
  • Tager et stykke værktøj, f.eks. en solid skruetrækker, og stryg den grundigt mod oversiden af boardets kanter.
  • Skær det overskydende Jessup griptape fra med en hobbykniv og brug et skarpt objekt til at punktere tapen, hvor dine skruer skal sættes i. Nu kan du samle dit board, og så er du klar til at skate med masser af grip og kontrol!

Så bliver det ikke nemmere!

Har du spørgsmål om applicering eller vores udvalg af grip tape fra Jessup? Så tøv ikke med at ringe til os, eller besøge os i en af vores butikker i enten Århus eller Odense. Vores medarbejdere ved alt om skating, og de står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.