Viser et enkelt resultat

Krooked Skateboards

Leder du efter et nyt fedt skateboard til din skating? Så er du landet det helt rigtige sted! Hos Skate House forhandler vi nemlig et stort og spændende udvalg af cool skateboards til både begyndere, øvede og professionelle. Vi har skateboards til ethvert behov og ikke mindst for enhver smag, og på denne side kan du gå på opdagelse i vores udvalg af Krooked Skateboards. Så tag et kig herunder og se, om ikke vi har det helt perfekte Krooked skateboard til dig.

 

 

Skateboarding uden grænser med Krooked Skateboards

Krooked Skateboards blev stiftet i 2002 af skateboardlegenden Mark Gonzales, der kombinerede sin særlige tilgang til skateboarding og skatekulturen med sit artistiske øje i ønsket om at designe unikke skateboards, hvor design og skateboarding går op i en højere enhed. Krooked Skateboards er derfor især også kendt og anerkendt af skatere verden over for det fede grafiske design, som pryder hvert enkelt deck fra Krooked Skateboards.

Foruden et virkelig cool design på det enkelte Krooked Skateboards deck er du også garanteret et skateboard, der sætter standarden inden for skateboards af højeste kvalitet. Med et formål om, at skateboarding skal være uden grænser, har Mark Gonzales og hans team bag Krooked Skateboards designet en linje af skateboards, hvor det utænkelige gøres muligt. Med et Krooked skateboard er du fri til at skate, præcis som du vil, samtidig med at du ser cool ud. Krooked Skateboards giver dig en helt unik skateoplevelse – uanset om du er helt ny inden for skating eller har skatet i mange år. Så hvis du også vil have mest muligt ud af din skating, bør du vælge et deck fra Krooked Skateboards.

Krooked Skateboards er især kendt for deres ”Guest Boards”, hvor tidligere og nuværende pro skatere er med til at designe skateboardet. Det giver deres decks noget unikt. I dag består teamet bag Krooked Skateboards også af skatere såsom Bobby Worrest, Mike Anderson og Dan Drehobl. Uanset om du vælger et af deres limited skateboards designet af kendte skatere, eller om du er mere til at helt klassisk Krooked skateboard, får du med Krooked Skateboards til enhver tid et deck med en urban vibe og et cool streetlook.

 

 

Krooked Skateboards – til dig, der ikke vil gå på kompromis med skateoplevelsen

Krooked Skateboards er således for dig, der hverken vil gå på kompromis med design eller kvalitet, og som samtidig gerne vil have den absolut bedste skateoplevelse. Findes der noget federe end at cruise gaderne tynde på et cool deck, hvor udformning og funktionalitet spiller maks., så du kan nyde din skating i fulde drag? Nej, vel? Derfor er vi også stolte af at forhandle et spændende udvalg af Krooked Skateboards her hos Skate House.

Dette udvalg kan du kigge nærmere på her på siden. Uanset hvilken stil du er til, er vi sikre på, at vi har et skateboard fra Krooked Skateboards til dig. Og hvis du mangler udstyr til dit nye skateboard, forhandler vi også et stort sortiment af forskelligt skateboardudstyr. Så tag et kig på vores udvalg på vores webshop, eller besøg vores butik i Århus eller Odense.