Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Krux hardware – slidstærke produkter, der optimerer dit skateboard!

Trænger dit skateboard til nye trucks eller andet hardware? Krux leverer varen!
Krux er et af de bedst etablerede og respekterede hardwaremærker i industrien, og derfor forhandler Skate House et udvalg af hardware fra Krux.

 

 

Tag din skating til et nyt niveau med hardware fra Krux

Udskiftning af hardware er en billig, men effektiv måde at opgradere dit setup på.
Det er vigtigt at vælge det rigtige hardware, der optimerer lige præcis din skatingstil. Mange mindre problemer kan løses ved at vælge de rigtige bushings eller trucks. Hvis du f.eks. synes, dit board kunne være mere responsivt, eller du har svært ved at dreje, så kan det i langt de fleste tilfælde løses ved at skifte dit gamle hardware ud.

Krux leverer langtidsholdbart skate udstyr og er kendt for flotte farver og humoristiske prints. Hardwaremærket producerer alt, hvad du har brug for til dit setup, og i deres udvalg kan du finde

  • Trucks
  • Kingpins
  • Skruer og bolte
  • Riser pads
  • Bushings/Chushions
  • Curb wax
  • Tools
  • Tøj og tilbehør

Hardware fra Krux fremstilles kun af de stærkeste, men letteste materialer. Disse materialer af bedste kvalitet sørger for, at dit hardware holder til alt lige fra street tricks til vert skating i rigtig mange timer. Krux kan kendes på deres velkendte hjertelogo og på hullet i hangeren på deres trucks, som er deres specielle signatur.

Hvis du gerne vil have bedre respons i dit skateboard, anbefaler vi bushings fra Krux. Mange skatere vælger at skifte deres originale bushings ud til fordel for bushings fra Krux for at tilpasse deres setup bedre til deres specifikke skatingstil.

 

 

Krux har leveret kvalitetsprodukter til tusindvis af skatere siden 1989

Krux blev etableret i 1989 og har dermed over 30 års erfaring med at produktion af hardware og andet skate udstyr.
Mærket er en del af NHS Fun Factory fra Santa Cruz i Californien, som har eksisteret i over 40 år. NHS Fun Factory ejer også en række andre veletablerede mærker som f.eks. Santa Cruz Skateboards, Creature Skateboards og Road Rider Wheels.

Med den erfaring brandet har samlet gennem deres mange år i industrien, sørger de blandt andet for, at du får de mest fleksible turns og de glatteste grinds. Krux skateboardtrucks er ofte lave og beskytter godt, og det gør dem optimale til grinds. Kombinerer du deres trucks med deres curb wax, tør vi godt love dig, at Krux trucks vil give dig lyst til at grinde hele dagen.

Krux har et stort team af professionelle skatere, og de anbefales blandt andre af Enzo Cautela, der er kendt for hoppe lange afstande over trapper og fejlfri grinding på gelændere.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du tilpasser dit skateboard til din stil med nyt hardware, så tøv ikke med at ringe til os eller henvende dig i en af vores butikker i enten Århus eller Odense. Vores medarbejdere har tjek på alt, der handler om skateboards, og de står klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste hardware til dig og dit skateboard.