Viser et enkelt resultat

Levis Skateboarding

Levis har i mange år produceret holdbart tøj i fede designs, der er foretrukket af skateboardere verden over på grund af dets stærke konstruktion og ultraslidstærke materialer. Hos Skate House forhandler vi et udvalg af Levis skateboarding tøj til gode priser. Med Levis får du rigtig meget kvalitet for pengene.

 

 

Levis Skateboarding tøj er i kraftig kvalitet designet til skating

Som skater slider du dig sikkert igennem det ene sæt tøj efter det andet. Har du overhovedet et par jeans uden huller tilbage? Skateboarding er hårdt ved dit tøj, men med tøj fra Levis får du langtidsholdbart tøj, der er designet til at skate i. Med respekt for skatingmiljøet har Levis specialdesignet tøj, der kan klare masser af ture på ramperne og på asfalten.

Tøjet er fremstillet særligt med skating for øje – det er for eksempel fremstillet af helt særligt ripstop-materiale. Ripstop er stof, der er vævet i et firkantet mønster, hvilket gør det mere slidstærkt end andre materialer og derfor bedre kan klare den hårde behandling, du udsætter dit tøj for, når du skater. Med ripstop-materiale undgår du også, at huller i tøjet løber, hvis der endelig skulle gå hul på det. Det vil sige, at hullet forbliver i den samme størrelse, som det blev lavet i. Det særlige materiale gør, at du kan beholde dit tøj fra Levis’ skateboarding kollektion i rigtig lang tid.

Prøv et par af de fede Levis skate bukser, der holder længere end de fleste andre produkter på markedet. Der er til masser af ture i skateparken i Levis skate bukser, og designet er også i orden. De er tilføjede forstærkede detaljer og en praktisk lille inderlomme i taljen specielt til dine skatingbehov. De fede bukser er i et klassisk snit og fås blandt andet i khaki, olivengrøn og sort.

 

 

Få god bevægelighed og god samvittighed med Levis Skateboarding tøj

Fordi Levis skateboarding kollektionen er lavet specielt til skatemiljøet, er tøjet også vævet med Lycra® T400®-teknologi, hvilket giver øget stræk og mobilitet. Levis materialer er stærke, men bløde, så du får optimal komfort og bevægelsesfrihed. Levis har taget al deres viden om athleticwear og fusioneret det med det bedste fra deres klassiske workwear. Det giver både fedt design og overlegen konstruktion samt funktionalitet.

Levis hjælper med at bygge skateparker i underudviklede områder og har lokale partnerskaber med mange skateshops verden over. Levis deltager også i miljøet gennem board-donationer, og så har de høje standarder for bæredygtighed og arbejdsforhold for deres fabriksarbejdere. Levis arbejder med en ambitiøs målsætning om at komme til at bruge 100 % bæredygtig bomuld inden 2025. Med tøj fra Levis Skateboarding får du slidstærkt tøj, du også kan købe med god samvittighed. Hvis du går op i bæredygtighed, så er Levis Skateboarding et oplagt valg for dig.

Vil du gerne høre mere om Levis Skateboarding? Så kom forbi en af vores fysiske lokationer i Århus eller Odense til en snak, eller ring til os og hør mere. Vores kompetente medarbejdere glæder sig til at rådgive dig om Levis Skateboarding.