Viser alle 2 resultater

RipNDip

RipNDip er et relativt nyt skatemærke fra 2009, men er hurtigt blevet populært blandt skatere og folk, der bare elsker vilde farver og mærkets sjove kattelogo. Mærket producerer både fede decks og iøjnefaldende streetwear. Hos Skate House forhandler vi et bredt udvalg af det populære mærke.

 

 

Lækkert streetwear fra RipNDip

Ryan O’Connor og drengene vi kender fra WKND begyndte som helt unge at skrive RipNDip på skateboarddecks, der tilhørte besøgende på en skatecamp, vennerne deltog i, og derfra begyndte projektet at tage form. O’Connor og WKND-drengene begyndte med en produktion af hjemmeprintede T-shirts fra holdets forældres garager. De hjemmeprintede t-shirts blev solgt i lokale skateparker, og i 2009 blev brandet officielt stiftet.

I dag er mærket, der har base i Californien, populært blandt skatere, men har også nået et bredere publikum af folk, der er vilde med deres logo. RipNDip er vokset med lynets hast og har formået at lande en flagship store lige ved siden af Supreme i Los Angeles. Mærkets ikoniske logo, en fræk hvid kat ved navn Lord Nermal, præger deres streetwear og deres decks på baggrunde af klare farver og grafiske prints. Lord Nermal kan ofte ses med den midterste finger i vejret og et stort grin, stikkende op af brystlommer på fede t-shirts og baglommer på farverige shorts. Du kan endda finde den flabede hårbold i selskab med Frida Kahlo og Mona Lisa. Hvad katten har med skating at gøre, det er vi ikke helt sikre på, men hvis der er noget, internettet har lært os, så er det, at katteindhold hitter.

Med lækkert streetwear fra RipNDip lyser du op i gadebilledet og i skateparken. Der er masser af knald på farverne og sjov og ballade i tøjet fra RipNDip, som du kan finde et stort udvalg af lige her hos Skate House.

 

 

RipNDip producerer skate decks med fede designs

Med RipNDips opsigtsvækkende streetwear løber du med opmærksomheden, men streetwear er ikke det eneste, mærket producerer. Du kan nemlig også købe deres lækre skate decks lige her hos Skate House. Decks fra RipNDip produceres kun af det bedste træ, og selvfølgelig finder du også de fede designs, du kender fra deres streetwear, på undersiden af deres decks. Med RipNDip får du unikt design, der med garanti vil vende hoveder. Find din indre Lord Nermal frem og land på fødderne med de flotte og populære decks fra RipNDip.

Vi kan ikke love dig ni liv, men vi tør næsten godt love dig, at et deck fra RipNDip vil gøre dig bemærket på gaden og i skateparken. Med et deck fra RipNDip er du garanteret fed grafik og det lækreste pop.

Er du interesseret i at høre mere om streetwear og decks fra RipNDip? Det er vigtigt for os, at du får et produkt, du bliver glad for. Du er altid velkommen i vores to lokationer i Odense og Århus, hvor vores medarbejdere glæder sig til at vejlede dig. Hvis du ikke har en Skate House-butik i nærheden, kan du altid give os et kald på telefonen. Vi snakkes ved!