Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Stance – strømper med personlighed

Er du til sjove prints, vilde farver og uovertruffen komfort? Så er Stance for dig. Stance har taget et kedeligt hverdagsprodukt som strømper og gjort dem alt andet end kedelige. Hos Skate House finder du et udvalg af lækre strømper til gode priser fra mærket, der blandt andre bakkes op af pro skateren Ishod Wair.

 

 

Udtryk dig med flotte Stance strømper

Strømper er måske ikke noget, du tænker så meget over i hverdagen. Måske synes du endda, at det er en lidt kedelig udgift. Hos Skate House er vi overbevist om, at du kun har det sådan, fordi du ikke har mødt de fede strømper fra Stance endnu.

Mærket har gjort det til sin mission, at strømper skal være alt andet end kedelige, og i dag er de en bevægelse, der er spredt ud over hele 40 lande. De lækre Stance strømper kommer i mange flotte designs. Skift dine gamle, hullede strømper ud og udtryk dig med de mange sjove farver og prints, du finder på strømper fra Stance. Strømperne er er bløde og behagelige at have på, og de fås i mange lækre materialer, så du kan vælge dem, der passer til dine behov.

Sjove strømper er en god måde at udtrykke sin personlige stil på, og et par fede strømper kan sagtens være den sidste detalje, der løfter hele dit look. Med strømper fra Stance får du lækkert design og høj kvalitet. Stance vil være nummer 1 i strik, og hvis de ikke kan finde et materiale, de er tilfredse med, så skaber de det selv. Stance bruger mange spændende teknologier i produktionen af deres strømper, så de kan levere den bedst mulige kvalitet til din garderobe.

 

 

Stance strømper – hvad har det med skating at gøre?

Jo, nu skal du høre. Stance har en lang række af kendte personligheder, der repper deres brand, og mange af dem er skateboardere. Stance kalder deres ambassadører for Punks & Poets, og de tæller blandt andre Ishod Wair, Thrasher Magazines skater of the year 2013, der i dag er en del af Real Skateboards pro team. Blandt skatere, der repper Stance strømper, finder du også navne som Nora Vasconcellos, Beatrice Domond, Andrew Reynolds, Kader Sylla og Tom Remillard.

Skatere er ikke de eneste, der har fået øjnene op for de opsigtsvækkende strømper. De ovennævnte skatere er i fint selskab med blandt andre Rihanna og Willow Smith.

Dine fødder bærer dig rundt hele dagen, i parken, i gaderne og på ramperne. De er der altid for dig, så hvorfor skulle du ikke være der for dem? Skating er hårdt for dine fødder, så forkæl dig selv med Stance strømper i flotte prints og blød kvalitet. Kig dig omkring i vores udvalg og vælg dem, der passer bedst til dig.

Har du spørgsmål om vores udvalg af Stance strømper? Så er du velkommen til at henvende dig til os over telefonen, eller besøge os i en af vores fysiske butikker i Århus eller Odense. Vi glæder os til at høre fra dig.