Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Street Plant Skateboarding

Street Plant er en 100 % uafhængig, familieejet virksomhed med skate-legenden Mike Vallely i spidsen. Brandets motto er ”No rules, no divisions, no schools.” Boards fra Street Plant inspirerer til regelløs kreativ udfoldelse, og hos Skate House kan du finde et stort udvalg af fede Street Plant skateboards.

 

 

Med et Street Plant skateboard kan du skate udenom reglerne

Street Plant blev stiftet af Mike Vallely i 2015, men brandets ejer har været i industrien meget længere. Mike har skatet siden 1984, og før han stiftede Street Plant, startede han det succesfulde brand Elephant Skateboards i 2011. Street Plant kan kendes på kvaliteten og på deres logo, som forestiller en støvle, der er sømmet fast til et skateboard. På støvlen kan du læse ordene, ”Never comply,” en sætning, der lader til at have været et omdrejningspunkt i Vallely eget liv i mange år. Valley er nemlig også forsanger i det verdensberømte punkband Black Flag siden 2014.

Street Plant producerer decks, hjul, streetwear og accessories til skatere, der sætter pris på høj kvalitet. Hos Skate House forhandler vi et lækkert udvalg af fede varer fra det veletablerede mærke. Især deres decks, der er kendt for at være slidstærke med masser af pop og snap, er populære. Street Plants decks kommer i mange kreative former og i et væld af lækre designs. Mærkets decks egner sig til skatere på alle niveauer, der leder efter udstyr, der inspirerer til masser uhæmmet kreativitet i parken, på rampen og på gaden.

 

 

Street Plants hemmelige ingrediens er kærlighed til skatemiljøet

Vallely-familien har masser af kærlighed til skating, og det skinner igennem i samtlige af den familieejede virksomheds produkter. Brandet ser skatere som de frieste, mest kreative mennesker i verden, og de er dedikerede til at producere produkter, der hjælper skatere til at udfolde sig på højperformanceudstyr, der gør det sjovere at skate.

Det hele handler om kærlighed til skating for skatings skyld, og hvad end du er helt ny eller er gammel skater, kan du få glæde af et Street Plant skateboard. Byggekvaliteten er i top på disse fede decks, så det kan tåle en rimelig mængde tæsk, og du kan sagtens have glæde af det i rigtig lang tid. Sig farvel til restriktive normer og regler og glæd dig til masser af kreativ udfoldelse og mange timers rul.

Hvis du leder efter et board, der fejrer glæden og friheden i skating, så skal du have fat i et Street Plant Skateboard. Vi hjælper dig gerne med at samle det, så du kan få hjul under fødderne hurtigere, end du kan nå at sige ”never comply.”

Hos Skate House vil vi gerne hjælpe dig med at finde det rigtige board til dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvilket board, du skal købe, så ring til os, eller kig forbi en af vores lokationer i enten Århus eller Odense. Vores medarbejdere har stor viden om alt, der relaterer sig til skating, og de glæder sig til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige board til dig.