Viser et enkelt resultat

Chocolate – har du en sød tand?

Hos Skate House forhandler vi et udvalg af produkter fra Chocolate Skateboards, der sætter gang i mundvandet. Uanset hvilket niveau du befinder dig på, så bliver du glad for at have valgt et af de super lækre skateboards fra Chocolate til dig, der gerne vil leve det søde skateliv.

 

 

Chocolate Skateboards står for ekspertise og mange års industrierfaring

Chocolate Skateboards hører under moderselskabet Girl Distributions med hovedkvarter i Torrance, Californien. Girl Distribution begyndte i 1993 og ejer i dag også mærker som Girl Skateboards, Lakai, Fourstar Clothing og Royal Trucks.

Chocolate blev stiftet i 1994 kun ét år efter Girl og opererer i dag stort set som sin egen virksomhed. Brandets team repper store navne som Chris Roberts, Stevie Perez, Carl Aikens og Vincent Alvarez.

Chocolate Skateboards har en lang historie af at levere solide skateboards med god byggekvalitet, skateboardhjul, tøj og andet udstyr af de allerbedste materialer til skatere på alle niveauer. Om det er dit første board, eller om du har mange års erfaring, så garanterer brandets mange års industrierfaring, at du ikke får noget knas med deres produkter.

Vi kan ikke garantere dig, at du aldrig bailer, men vi kan godt love dig, at du ikke får nogen huller i tænderne af at snuppe et lækkert Chocolate Skateboard, eller et sæt hjul, der er lige til at savle over her hos Skate House. Bon appetit!

 

 

Langtidsholdbare boards med stil fra Chocolate Skateboards

Når du køber Chocolate Skateboards, så får du lækre, langtidsholdbare boards. Chocolate Skateboards producerer nemlig deres decks af hele 7 lag ahorn, så du kan få glæde af dit board i ekstra lang tid. Brandets decks produceres hos DSM, der kan prale af at presse et enkelt board ad gangen i stedet for de gængse fem boards. Denne form for solidt og omhyggeligt håndværk går igen i samtlige af brandets produkter, hvad end det er hjul, tøj eller tilbehør, så du ikke skal bekymre dig om at erstatte det lige foreløbig. Dine produkter fra Chocolate kan du nyde godt af langt ud i fremtiden.

Når du køber Chocolate, så får du ikke kun høj kvalitet, men også toplækkert og tidssvarende design. Chocolate Skateboards kører den fede stil med flotte farver og grafiske prints, og deres logo er designet af multikunstneren Evan Hecox, som har designet for virksomheden i over 20 år. Med produkter fra Chocolate kommer du med dit sweet, sweet setup til at se lige så lækker ud på gader og stræder, som brandets navn antyder – og dét siger jo ikke så lidt. Haps dig noget Chocolate hos Skate House i dag – dét bliver du glad for!

Har du flere spørgsmål om de lækre produkter fra Chocolate, er du altid velkommen til at ringe til os eller besøge os på en af vores to lokationer i Århus eller Odense. Hos Skate House går vi op i god kundeservice, og vi er altid klar til at tage en snak om dine personlige behov, så du bliver rigtig godt kørende.