Viser et enkelt resultat

Koastal

Er du på udkig efter et cool skateboard til samlingen? Eller søger du et nyt cruiser skateboard? Så kan du med fordel gå på opdagelse her på siden, hvor du finder vores spændende udvalg af skateboards fra mærket Koastal. Dette skateboardmærker er især kendt og anerkendt for de fede designs på deres mange forskellige cruiser skateboards og longboards. Foruden et cool udtryk på deres decks er du med et skateboard fra Koastal også garanteret høj kvalitet.

Hos Skate House forhandler vi et stort udvalg af skateboards, hvorfor du finder både cruiser boards, longboards, oldschool skateboards og meget mere. Vi har det rette skateboard til enhver skater, og hvis Koastal lyder som noget for dig, synes vi, at du skal tage et kig her på siden.

 

 

Unikke skateboards fra Koastal

Siden begyndelsen har Koastal repræsenteret den helt særlige kærlighed til skateboarding, hvor elementer fra surfing og skateboarding kombineres i fremstillingen af unikke skateboards. Koastal har et stort fokus på at producere kvalitetsskateboards, hvorfor de også gerne bruger ekstra tid og gør sig ekstra umage med hvert enkelt skateboard, der emmer af godt håndværk, kvalitet og noget helt unikt.

Et Koastal skateboard er derfor blandt andet også kendetegnet ved at bestå af avanceret hardware, der er specielt designet til at sikre dig et skateboard, der er lige så særskilt, som skateren. Derfor er de forskellige skateboards fra Koastal designet ud fra ideen om et klassisk, naturligt og tidløst look, der aldrig går af mode. Det betyder også, at Koastal skateboards er for både unge og gamle, der er interesseret i et unikt board til skating.

De fleste skateboards fra Koastal er primært designet til carving og cruising. Derfor er skateboards fra Koastal også designet som longboards, der giver skateren en fornemmelse af at ride med på en bølge. For at være det perfekte skateboard til crusing har deres boards også længere hjulbaser, der giver boardet lige den rette mængde fleksibilitet til en komfortabel og jævn skating.

 

 

Køb dit Koastal skateboard hos Skate House

Med Koastal er du med deres håndlavede kvalitetsskateboards garanteret det bedste inden for skateboarding, hvor du ikke kun får et deck med et flot design, men også godt håndværk. Det betyder også, at når du køber et Koastal skateboard, så får du et skateboard, du kan få glæde af mange år ud i fremtiden. Det kan derfor godt betale sig at vælge Koastal, hvis du søger et nyt skateboard eller mangler det helt rette til crusing.

Hos Skate House har vi et alsidigt udvalg af skateboards fra Koastal, som du kan kigge nærmere på her på siden. Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller være i tvivl om, hvilket skateboard der passer bedst til din skatestil, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for skating og en bred knowhow, så vi kan rådgive dig bedst muligt vedrørende skateboards og udstyr hertil. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@skatehouse.dk eller til at kigge forbi vores butik i enten Odense eller Århus.