Viser 1–48 af 104 resultater

Carhartt

Når det kommer til streetwear, må Carhartt siges at være et af de mest populære brands. Faktisk er Carhartt nok et af de største brands inden for streetwear i Europa, og det selvom brandet oprindeligt producerede slidstærkt arbejdstøj. Siden begyndelsen har de udvidet deres kollektioner med smarte styles for både drenge og piger, der sætter pris på det enkle, holdbare og komfortable design til en pris, som alle kan være med på.

Brandet er utrolig populært inden for skateverden, og derfor fører vi hos Skate House også et stort og varieret udvalg af de cool styles fra dette brand i vores sortiment. Her på siden kan du gå på opdagelse i alt lige fra Carhartt bukser over Carhartt jakker til de smarte Carhartt tasker, ligesom du også finder diverse accessories fra Carhartt WIP hos os. Så tag et kig her på siden og find dine yndlingsstyles fra dette brand.

 

 

Carhartt WIP – streetwear af højeste kvalitet

Det, der især kendetegner streetwear fra Carhartt, er den overtrufne kvalitet og ikke mindst holdbare styles, der kan tåle lidt mere. Her er tale om et brand, der formår at designe modetøj, hvor kvalitet kombineres med stil. Derfor går nyskabende design, holdbarhed og komfort også hånd i hånd, hvad end du vælger et par Carhartt bukser, en Carhartt jakke eller noget helt tredje Carhartt tøj. Deres styles og items er holdt i klassiske farver, som holder sæson efter sæson, ligesom du derved også nemt kan kombinere din Carhartt trøje med et par jeans eller shorts alt efter, hvad der passer til din personlige stil.

Selvom Carhartt WIP typisk forbindes med skateren og skatestilen, er deres mange tidløse og cool styles for alle. Særligt dig, der er vild med lækkert streetwear og det mere urbane look. Carhartt tøj emmer af workwear-looket på den cool måde, og dette look er da også blevet utroligt populært i modebranchen, hvorfor der ikke er noget at sige til brandets popularitet blandt både unge piger og drenge. Hos Skate House finder du derfor alt lige fra Carhartt tasker, bukser, T-shirts, huer, skjorter, caps, hoodies, diverse accessories og meget mere – her kan du således blive godt klædt på fra top til tå med det smarte Carhartt tøj.

 

 

Køb Carhartt online hos Skate House

Hos Skate House mener vi, at alle skal have mulighed for at udtrykke deres unikke personlighed gennem fede styles og gennemførte designs, og derfor fører vi et bredt udvalg af Carhartt i vores sortiment af cool streetwear og tøj til skateren. Uanset om du søger et par fede cargo bukser, en lækker jakke eller noget helt tredje, kan du være sikker på, at vi har noget for enhver smag og ikke mindst til enhver stil.

Vi er vilde med brandets autentiske cool look, hvorfor vi også er stolte over at være Carhartt forhandler. Kig forbi vores webshop eller butik i Århus eller Odense og bliv inspireret til en fed stil. Vores dygtige medarbejdere står også altid klar til at hjælpe dig med at finde det look, der passer bedst til dig og din stil.