Adidas Skateboarding

Adidas er uden tvivl et af de absolut mest kendte sportsbrands, der er kendt for at designe cool styles, som kombinerer det bedste fra streetwear og det klassiske sportstøj. Her er tale om tøj og sneakers i alle afskygninger, der kan bruges til enhver type sportsgren såvel som til hverdag for et casual look. Kombinationen af street- og sportswear er blandt andet noget af det, der kendetegner Adidas Skateboarding. Adidas Skateboarding byder som noget særligt på en kollektion designet af skatere til skatere. Med sneakers og tøj fra Adidas Skateboarding kan du således være sikker på høj kvalitet og ikke mindst tøj, der kan holde til lidt mere, samtidig med at du er ser smart ud.

På denne side kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af både Adidas Skateboarding sko, tøj og accessories, og mon ikke du kan finde noget fra Adidas Skateboarding, der passer til din skatestil? Hvad end du er på udkig efter en cool Adidas cap, en ny Adidas t shirt eller en Adidas hoodie, har vi helt sikkert noget for enhver smag i vores sortiment.

 

 

Adidas Skateboarding – tøj og sko til skateren

Adidas Skateboarding blev lanceret i midten af 1990’erne med et fokus på at tilbyde tøj og sneakers udelukkende til skatere. Derfor kan deres kollektion også kun købes i butikker, som har dedikeret sig til skateboarding, og hos Skate House er vi stolte af at være en af de forhandlere i Danmark, som har Adidas Skateboarding i deres sortiment.

Hvor nogle af Adidas skate skoene er specielt designet af de skatere, som også er sponsoreret af Adidas, er andre Adidas Skateboarding sko de kendte Adidas classics, som har fået et helt nyt design, der matcher stilen i Adidas Skateboarding. Derfor forhandler vi blandt andet Adidas skate skomodeller såsom Campus, City Cup og Busenitz, der er designet af skateren Dennis Busenitz.

Dette rette tøj og de rigtige sneakers er vigtigt, når det kommer til skating, idet det handler om at være klædt sikkert på i noget, der kan holde til lidt mere, hvor du samtidig også er klædt behageligt på med plads til bevægelse, så du ikke føler dig hæmmet, når der skal laves tricks eller cruises. Idet der er tale om tøj og sneakers designet af skatere, kan du være helt sikker på, at kvaliteten er i top, samtidig med at du er garanteret ekstra holdbart tøj og sko.

 

 

Se udvalget af Adidas Skateboarding hos Skate House

Hvis Adidas Skateboarding lyder som et brand for dig, kan du kigge nærmere på denne side, hvor du finder alt lige fra cool Adidas caps over smarte Adidas shorts og de helt klassiske Adidas hoodies og T-shirts. Uanset om du er på udkig efter en fed Adidas T-shirt til at fuldende streetlooket, eller du leder efter et par Adidas shorts til sommervarmen, kan du være helt sikker på at finde det her hos os. Så er du på udkig efter tøj eller sneakers fra Adidas Skateboarding, kan du med fordel lægge vejen forbi Skate House.