Viser alle 22 resultater

Independent trucks og tøj

Hos Skate House forhandler vi et bredt og varieret udvalg af Independent Truck Company, som du kan gå på opdagelse i her på siden. Vores produktsortiment indeholder både hoodies fra Independent Truck Co., såvel som deres populære trucks til skateboards samt hardware til dit skateboard. Med vores udvalg af Independent Truck Co. kan du være helt sikker på at finde lige det, du står og mangler til både dit skateboard såvel som til skatestilen.

Independent Truck Co. – skate trucks og tøj af høj kvalitet

Independent Truck Co. så dagens lys tilbage i 1978 og er siden da blevet et af de førende brands inden for særligt trucks til skateboards. Det skyldes især den høje kvalitet af deres trucks, hvilket også var årsagen til, at fire skatere grundlagde Independent Truck Co. De syntes, at markedet dengang manglede ordentlige trucks, og blev derfor enige om at producere deres egne. Det blev starten på en lang række unikke Independent trucks til ethvert behov såvel som starten på deres store succes.

Independent trucks er derfor også kendetegnet ved høj kvalitet såvel som at være både solide og robuste, så de kan give en optimal drejning af skateboardet. Med Independent trucks er du derved garanteret det bedste af det bedste, og der er ikke noget at sige til, at mærket har fået så stor succes med deres trucks. Ligesom Independent trucks er blandt de foretrukne hos en lang række pro-skatere verden over. Har du først prøvet Independent trucks til dit skateboard, går du ikke tilbage til en anden producent.

Independent trucks er dog ikke det eneste, brandet er kendt og elsket for. Også deres fede hoodies med det ikoniske logo vækker begejstring hos både skatere og dem, der har hang til cool streetwear og det urbane look. Bag logoet står Jim Phillips, som i designet har ladet sig inspirere af det germanske ”Iron Cross”. Og i dag er Independent Truck Co. logoet blevet et varemærke forbundet med den bedste og mest holdbare kvalitet og ikke mindst fedt design.

Find dine nye trucks fra Independent Truck Co. her

Noget af det helt særlige ved Independent Truck Co. er, at de adskiller sig fra mange andre brands ved at sponsorere flere forskellige skatere, der samtidig også giver et indblik i, hvad Independent trucks faktisk er i stand til inden for næsten alle stilarter inden for skateverdenen. Og det er samtidig også nogle af de helt store skatelegender, der er tale om – såsom Ryan Sheckler, Tony Hawk og Tommy Guerrero.

Hos Skate House kan du gå opdagelse i et stort sortiment af produkter fra Independent Truck Co, og skulle du have brug for hjælp til at finde de helt rette Independent trucks til netop dit skateboard, står vores dygtige personale altid klar til at hjælpe. Med vores brede knowhow og mange års erfaring inden for skateverdenen kan vi med garanti hjælpe dig med at finde de perfekte Independent Trucks til din skatestil. Så tag et kig her på siden eller besøg vores fysiske butik i enten Århus eller Odense.