Vans

Vans er et virkelig populært amerikansk underground mærke, der især er elsket af skatere verden over. Det skyldes blandt andet, at deres sko såvel som deres tøj er lavet til at skate i grundet den høje holdbarhed og funktionalitet, der kombineres med et cool og stilsikkert udtryk. Brandet går højt op i både komfort og kvalitet, ligesom simpelt og stilrent design også er noget af det, der kendetegner brandet.

Som Vans forhandler har vi hos Skate House et stort og varieret udvalg af de fede Vans sko og strømper, som du kan tage et nærmere kig på her på siden. Her er tale om et yderst ikonisk brand med et bredt udvalg af sneakers, og derfor fører vi også et væld af deres produkter i vores sortiment. Blandt andet finder du de fede Vans slip on sko uden snørebånd, ligesom vi også forhandler de tidløse og særligt populære Vans Old Skool. Så gå på opdagelse her på siden og bliv godt klædt på til skatestilen.

 

 

Tidløse sko fra Vans

Brandet blev grundlagt 1966, og har siden da høstet stor anerkendelse for deres smarte sneakers og de populære Vans slip on, der er utroligt populære blandt eksempelvis skatere og actionsportsudøvere. Med Vans sko er det det stilrene og enkle design, der går igen over hele linjen, uanset hvilket par sko du vælger. Her er der tale om en gummisål sat på en overdel af lærred – og hvorfor pille ved et design, der tydeligvis fungerer?

Det betyder dog ikke, at hver enkelt par Vans sko er ens. I det karakteristiske design leges der nemlig med både farver, udformninger og mønstre, hvorved der produceres unikke sko, der passer til enhver stil. Det gælder, uanset om der er tale om et par Vans Old Skool eller Vans Rowan. Deres sko findes i så mange forskellige stilarter, at de kan bruges til lige præcis den stil, du ønsker. Vans sko kan derfor nemt bruges til både den urbane stil og skatestilen såvel som til en casual habit – med Vans går du aldrig galt i byen, hvorfor de er et must til enhver skosamling.

Brandet kombinerer holdbarhed, kvalitet og funktionalitet med et stilsikkert udtryk, hvilket giver et par fede sko, der er helt perfekte som skatesko. Den høje komfort og holdbarheden gør Vans sko ideelle til at stå på skateboard, og grundet det cool design får du samtidig også et par sko, der kan bruges til enhver anledning. Derfor er Vans i dag også meget mere end blot et mærke – det er en attitude.

 

 

Køb Vans hos Skate House

Hos Skate House har vi et stort og alsidigt udvalg af sneakers og sokker fra Vans, som du kan gå på opdagelse i lige her på siden. Her finder du både de populære Vans Old Skool såvel som klassiske Vans slip on. Og med det store udvalg kan du helt sikkert også finde et par eller flere, der passer til lige netop din stil og udstråler din personlighed. Så tag et kig her på siden og lad dig inspirere til et cool look med et par fede Vans.