Etnies

Hvis du er på udkig efter et par smarte sko til skateboarding, kan du med fordel tage et kig her på siden, hvor du finder vores udvalg af sko fra Etnies. Etnies er et skobrand, der har eksisteret i mange år og i al den tid har leveret cool sneakers, der passer perfekt til skatestilen. I dag er brandet sponsor for nogle af de absolut bedste skatere i verden, hvilket især skyldes, at Etnies sko er specielt fremstillet til skateboarding. Hos Skate House forhandler vi et stort sortiment af Etnies sko, der fås i et væld af variationer og modeller, så du kan være sikker på at finde lige præcis det par, der passer perfekt til dig.

Så hvis Etnies lyder som et brand for dig, kan du gå på opdagelse herunder og se vores nøje udvalgt sortiment af deres sneakers.

 

 

Etnies – sneakers specielt fremstillet til skating

Etnies blev etableret tilbage i 1986 af Pierre André Sénizergues, der tidligere har haft en professionel karriere inden for skateboarding. Af den årsag er der her også tale om sneakers, der er særligt gode til skateboarding. Derfor er Etnies sko også både robuste og holdbare, så de kan holde til lidt mere og ikke mindst er langt mere slidstærke end et par helt almindelige sneakers, hvorfor de også er velegnede til brug på skateboard. Siden brandets start har de lavet flere grønne tiltag og samtidig også etableret ”Etnies skatepark”, der er den største offentlige skatepark i Californien.

Foruden at være ekstra slidstærke er sko fra Etnies også behagelige at have på. På den måde får du med Etnies et par sneakers, der er både komfortable og holdbare, samtidig med at de har et virkelig cool design, så du kan føle dig godt tilpas og smart klædt på. Der er derfor ikke noget at sige til, at dette brand har positioneret sig som et af de førende og bedste mærker til skatere.

Hos Skate House finder du et varieret udvalg af sneakers fra Etnies. Vi forhandler flere forskellige modeller, hvorfor du blandt andet kan gå på opdagelse i modeller som Marana, Veer og Joslin. Skoene fås i forskellige farver, så der derved er noget for enhver smag. Hvad end du er til det moderne urbane look, kører et cool streetlook eller blot leder efter et par sneakers til skating. De fede Etnies sko kan nemt styles med et par baggy jeans og en T-shirt såvel som til et par jeans og en hoodie, ligesom de også kan bruges til mere formelt brug.

 

 

Stolt forhandler af Etnies

Hos Skate House finder du et stort udvalg af alt til skateren. Vi har mange års erfaring inden for skateverden, hvorfor vi også har den nødvendige viden og ekspertise til at hjælpe dig med at blive klædt bedst muligt på til skating. Derfor er vi også stolt forhandler af Etnies sko, der både giver dig et smart outfit og er det helt perfekte fodtøj til skating. Så tag endelig et kig her på siden og find det rette par til dig.