Viser alle 3 resultater

Bones

Hvis du er på udkig efter nye skateboard hjul, så er brandet Bones et godt sted at starte. Bones wheels er nogle af de førende hjul inden for skateverdenen, og det forstår vi hos Skate House godt. Alle skateboard hjul fra Bones er nemlig udviklet af professionelle skatere, så du kan være sikker på hjul, der yder det absolut bedste. Derfor finder du også her på siden et stort og varieret udvalg af hjul fra Bones, som du kan gå på opdagelse i. Du finder med garanti skateboard hjul i den perfekte størrelse og med den performance, du søger, til din skating. Hvad end du søger longboard hjul, cruiser hjul eller en helt tredje type, kan du være sikker på at finde det blandt produkterne fra Bones.

 

 

Bones – kvalitetshjul til skateboards

Selvom mange skatere tror, at der som sådan ikke er forskel på hverken kvaliteten af skateboard hjul eller deres performance, så er der ofte en verden til forskel på hjul til skating. Når det kommer til hjul, er det vigtigt at vælge den type, hvor kvalitet og performance er i top, så du kan være sikker på et board, der kan yde det maksimale. Og det får du med skateboard udstyr fra Bones. Her får du nemlig topkvalitet, høj performance og holdbarhed, så du på den måde kan du få mest muligt ud af din skating.

Med hjul fra Bones får du meget værdi for pengene, da deres hjul er nogle af de absolut bedste på markedet. Bones tilbyder hjul til alle typer skating og skateboards, hvorfor de blandt andet også både har hjul til longboards og cruiser boards. Det særlige ved Bones er, at de har udviklet nogle unikke hjul til hver type skating, så deres hjul på den måde kan anvendes til de forskellige formål i forbindelse med skateboarding. Med skateboard hjul fra Bones er du garanteret stabile hjul, der sikrer dig den bedst mulige performance.

 

 

Find de rette Bones hjul hos Skate House

Når det kommer til valg af hjul fra Bones, handler det i høj grad om, hvilken type skating de skal anvendes til. Er du vild med street skating og med at lave tricks, bør du vælge de små og mere hårde skateboard hjul, da de har en lavere vægt og samtidig giver dig en højere fart. Foretrækker du til gengæld at cruise rundt i gaderne, er det i stedet en god ide at vælge de blødere Bones hjul, da de giver dig bedre stødabsorbering og grip. Og er du mest til longboards, bør du vælge de ekstra bløde Bones hjul.

Uanset hvilken type skating du er mest til, og hvilken type skateboard hjul du derfor er på udkig efter, så kan du være sikker på at finde det i udvalget fra Bones. Ligesom du også kan gå på opdagelse i andet skateboard udstyr fra Bones her på siden – blandt andet finder du også forskellige typer bushings til dit skateboard. Har du brug for hjælp til at finde det helt rette til sin skating, står vi altid klar til at hjælpe dig.