Viser alle 4 resultater

Thunder

Hos Skate House forhandler vi et stort udvalg af Thunder trucks og andet skateboard udstyr, som du kan kigge nærmere her på siden. Foruden Thunder trucks finder du blandt udvalget også bolts til dine trucks fra dette mærke. Vi forhandler et bredt sortiment af skateboards og udstyr til både professionelle skatere og dem, der er helt nye inden for skating, ligesom du hos os også finder smart streetwear inspireret af skatekulturen.

Derfor finder du herunder blandt andet Thunder trucks og bolts i forskellige størrelser, modeller og farver. Vi har noget til ethvert behov, så du kan være helt sikker på at finde dine nye trucks eller det manglende hardware til dit skateboard hos Skate House.

 

 

Kvalitetstrucks fra Thunder

Thunder blev stiftet i 1996, og med et slogan som ”The leader in control” satte brandet sig for at producere nogle af de bedste trucks i verden – og det må siges at være tilfældet. Thunder trucks bruges i dag af skatere verden over, som ønsker at give deres skateboards den respekt, de fortjener. Trucks fra Thunder er nemlig indbegrebet af kvalitet. Thunder trucks er fremstillet med øje for både letvægt og et stærkt design, hvor alt unødvendigt er skåret fra for at kunne tilbyde kunderne de stærkeste og ikke mindst ekstremt lette trucks overhovedet muligt.

Udover det spændende og cool design er det helt unikke ved trucks fra Thunder, at de har en specielt designet kingpin placeret i midten af trucken, hvilket bidrager til en centrering af skateboardet, som giver den bedst mulige oplevelse i forbindelse med skateboarding. For at underbygge dette har Thunder trucks derfor også en lynhurtig og skarp drejning samt en virkelig god fleksibilitet for en helt fantastisk skating. Med Thunder er du således garanteret et par virkelige gode trucks, der er både hurtige og stabile. At mange proskatere kører for Thunder beviser blot den høje kvalitet, som brandets trucks forbindes med.

Her hos Skate House finder du flere forskellige typer af skateboard trucks fra Thunder i forskellige kvaliteter, så du på den måde kan være sikker på at finde lige præcis dem, der passer til dit skateboard og ikke mindst din skating. Vi har både helt klassiske trucks i et enkelt design såvel som trucks fra Thunder i et mere iøjnefaldende design, alt efter hvad der passer bedst til din stil. Ligeledes finder du også bolts i forskellige størrelser, som passer til de trucks, vi forhandler.

 

 

Køb dine Thunder  trucks hos Skate House

Hvad end du søger et par stilrene trucks eller nogle med et spændende design, så har vi helt sikkert nogle, der passer til dig i vores sortiment fra Thunder. Og skulle du have brug for råd eller vejledning i forbindelse med dit valg af trucks, står vores erfarne og dygtige medarbejdere altid klar til at give kyndig rådgivning og hjælpe dig. Èn ting er i hvert fald sikkert – med trucks fra Thunder er du garanteret høj kvalitet og udstyr, der giver dig den bedst mulige skatingoplevelse. Så gå endelig på opdagelse her, og find dine nye Thunder trucks hos Skate House.