Viser alle 3 resultater

Triple 8

Hos Skate House forhandler vi et stort udvalg af alt til skateren, hvorfor du blandt andet finder alt lige fra cool skateboards og skateboard udstyr til streetwear. Ligeledes finder du også et bredt sortiment af sikkerhedsudstyr og beskyttelse, så du kan passe bedst muligt på dig selv, mens du skater. Derfor kan du blandt andet også gå på opdagelse i et spændende udvalg af Triple 8, som du finder på denne side.

Hvad end din skateboard hjelm er gået i stykker, eller du gerne vil opgradere din nuværende skate hjelm med en hjelm med et fedt design, kan du være helt sikker på at finde den rette hjelm i vores udvalg af Triple 8.

 

Triple 8 – beskyttelse til skating

Triple 8 er et firma baseret i New York, der siden 1995 har specialiseret sig i sikkerhedsudstyr til stort set enhver form for actionpræget sport. Derfor tilbyder Triple 8 blandt andet sikkerhedsudstyr til både skateboarding, cykling og snowboarding. Det særlige ved Triple 8 er, at foruden at producere udstyr af høj kvalitet, der beskytter dig bedst muligt, så har de også tænkt over designet i deres sikkerhedsudstyr. Det betyder også, at du er garanteret blandt andet skater hjelme i cool designs og fede farver – og det finder du også i vores produktsortiment fra Triple 8.

Triple 8 tilbyder et meget bredt udvalg af sikkerhedsudstyr, der indeholder alt lige fra skateboard hjelme til handsker, knæ- og albuebeskyttere. Udstyret fra Triple 8 henvender sig både til professionelle og nybegyndere, ligesom det også er henvendt til både børn og voksne. Triple 8 tænker konstant i nye baner for at producere udstyr og hjelme, der beskytter dig, mens du yder det maksimale på dit board uden at skulle bekymre dig om at komme til skade, hvis uheldet skulle være ude. Derfor kombinerer Triple 8 også både design, funktionalitet og den nyeste teknologi for at kunne tilbyde det bedste af det bedste inden for hjelme og sikkerhedsudstyr.

Uanset om du er rutineret eller helt grøn, når det kommer til skating, er det vigtigt at beskytte sig selv bedst muligt mod styrt, og derfor forhandler vi hos Skate House et stort udvalg af hjelme fra Triple 8 og en masse andet sikkerhedsudstyr. Med skateboard udstyr fra Triple 8 kan du være sikker på, at uanset hvilket styrt du tager, så hjælper de dig med at komme op igen og holder dig beskyttet fra top til tå.

 

 

Køb din hjelm fra Triple 8 hos Skate House

Er du på udkig efter en ny hjelm til din skating, så kan du med fordel tage et kig her på siden, hvor du finder vores udvalg af hjelme fra brandet Triple 8. Hvis du søger den bedst mulige beskyttelse, mens du skater, og samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design, så er Triple 8 lige noget for dig. Skulle du være i tvivl om, hvilken hjelm der passer bedst til dig, står vi klar til at give kompetent rådgivning og hjælpe dig med at finde den rigtige.