Nike SB

Nike er måske nok et af verdens største sportsbrands, og der er ikke noget at sige til, at brandet er værdsat af både børn og voksne. Det skyldes især de smarte designs, den gode komfort og ikke mindst den høje kvalitet, som er kendetegnende ved hvert eneste af deres produkter. Hvad end der er tale om et par Nike sko eller en hoodie. I 2002 introducerede brandet Nike SB, og denne kollektion er hurtigt blevet kendt og anerkendt som et af de førende skate brands i verden.

Hos Skate House forhandler vi et stort udvalg af de fede Nike SB sko, der passer perfekt til både skateren og dig, der er vild med streetlooket. Herunder finder du vores sortiment af Nike SB skate sko, som du til enhver tid er velkommen til at gå på opdagelse i. VI har noget for enhver smag, så du kan helt sikkert også finde det par, der passer til dig.

 

 

Nike SB

Sko fra Nike SB har ikke kun et design, der ligner en klassisk skate sko. De er også specielt designet til skateboarding, så du derved kan være sikker på et par sko, der holder til lidt mere. Det betyder blandt andet, at du med Nike SB er garanteret sko af høj kvalitet såvel som slidstærke og behagelige sko. Du kan derfor både føle dig veltilpas og smart klædt på, på én og samme tid med sko fra Nike SB.

Nike SB har siden 2002 indgået i en lang række samarbejder med kendte skatere såsom Eric Koston og Stefan Janoski, så de ved om nogen, hvordan et par skate sko skal se ud for at passe perfekt til både stilen og til at cruise gaderne tynde på skateboardet. Hvert samarbejde, de har indgået i, er endt med et par ikoniske sko sammen med hver skater, og det har kun været med til at øge deres popularitet blandt skatere.

Der findes skate sko fra Nike SB til enhver smag. Hvad end du er mest til brede eller smalle modeller, høje eller lave, så er der et par til dig. Fælles for alle deres sko er, at de er gode at skate i. Nike SB kollektionen består primært af skate sko i et mere nedtonet design med afdæmpede farver. Det betyder dog langt fra, at deres sko er kedelige. Deres sko har masser af attitude og et cool design, der blot understreger dit modebevidste valg inden for sko. Et par skate sko fra Nike Sb er derfor meget mere end bare et par sneakers.

 

 

Se udvalget af Nike SB her

Skokollektionen fra Nike SB er således cool streetwear til dig, der gerne vil sætte prikken over i’et på ethvert outfit og samtidig være sikker på et par sko, der er designet specifikt til at køre på skateboard og lave tricks. Alt det og mere til får du med sko fra Nike SB. Kunne du også godt tænke dig en stil, der holder? Så gå på opdagelse i vores udvalg af Nike SB her på siden og find det par, du ikke kan være foruden.