Lakai

Hos Skate House kan du finde et stort udvalg af Lakai sko, der ikke kun passer perfekt til skateren, men som også kan fuldende ethvert streetlook. Brandet startede tilbage i 1999, hvor de to professionelle skatere Mike Carroll og Rick Howard gik sammen om at designe produkter, som hele teamet kunne være stolte af. Derfor består produktsortimentet hos Lakai ikke kun af skate sko, men også tøj såsom fede T-shirts, sweatshirts og hoodies. Det særlige ved et par Lakai sko er, at de er beregnet til og inspireret af skateboarding, og det er derfor ikke underligt, at dette mærke især er populært inden for skateverden.

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores spændende sortiment af sko fra Lakai, hvor du finder flere forskellige modeller og varianter af de populære sko. Du kan derfor være helt sikker på at finde et par, der passer perfekt til dig.

 

 

Stort udvalg af Lakai

Lakai må siges at være et af de grundlæggende mærker inden for fodtøj og streetwear til både skateren og dem, der foretrækker streetlooket. Idet produkterne fra dette brand er inspireret af skateverden og ikke mindst produceret til skateboarding, kan du være sikker på, at du med Lakai blandt andet er garanteret et par sko, der passer perfekt til skateboarding. Derfor vil du også opleve, at Lakai sko er langt mere slidstærke, robuste og holdbare end et par helt almindelige sneakers. Dette for at de kan holde til meget mere, da det at stå på skateboard og lave tricks nedslider fodtøj og tøj hurtigere. Samtidig får du med et par Lakai sko også nogle virkelige komfortable sko, der er behagelige at have på i lang tid ad gangen.

Lakai sko er således ikke kun lavet af skatere, men også til skatere, hvorfor du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top. Ligeledes har deres mange forskellige sko også et super fedt design i cool farver. Blandt andet kan du få Lakai sko i både orange, gul og grøn, der tilfører ethvert outfit lidt mere farve og noget unikt. Fælles for alle skate sko fra Lakai er den lidt tykkere sål, der også giver en langt bedre stødabsorbering – perfekt til skating.

Du behøver dog ikke at være skater for at købe Lakai sko. Alle, der foretrækker komfortable og slidstærke sko af høj kvalitet, kan med fordel vælge et par skate sko fra Lakai, ligesom dem, der er til det urbane look og smart streetwear, kan få stor glæde af disse sko.

 

 

Find et par Lakai sko hos Skate House

Hos Skate House finder du et stort og varieret udvalg af Lakai sko. Vi har noget for enhver smag og ikke mindst til enhver stil, hvorfor du med garanti også kan finde det par, der passer helt perfekt til dig og din stil. Du er altid velkommen til at gå på opdagelse her på siden, ligesom du også er velkommen til at kigge forbi vores fysiske Skate House butikker i Odense og Århus – vi glæder os til at se dig.