Viser et enkelt resultat

Antihero

Mangler du et nyt skateboard, eller leder du efter en cool ny tee? Så kan du roligt tage et nærmere kig her på siden, hvor du finder vores udvalg af skateboards og streetwear fra det amerikanske brand Antihero. Fællesnævneren for alle produkter fra dette brand er logoet af en ørn. Et logo, der symboliserer høj kvalitet og fedt design. Hvad end du søger Anti hero skateboards eller streetwear, skal du blot gå efter det ikoniske logo, og så er du sikker på at produkt i en både lækker kvalitet og et cool udtryk, du aldrig går galt i byen med.

Hos Skate House finder du et varieret og spændende udvalg af både skateboards og forskelligt streetwear fra Antihero, som du kan gå på opdagelse i lige her på siden. Uanset hvad du søger, kan du være sikker på at finde det i vores sortiment – og vi står naturligvis også klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige, hvad end det er det perfekte skateboard eller den fedeste cap, der passer til din stil.

 

Antihero – en passion for skateboarding

Antihero blev grundlagt i 1995 af den pro skater Julien Stranger, der ønskede at skabe et skateboardbrand, hvor passionen for skateboarding, og alt hvad det indebærer, trådte tydeligt igennem i både design og funktionalitet. Og det, må man sige, er tilfældet med både skateboards og tøjet fra Antihero, hvor teamet i dag består af skatere som Andy Roy, Tony Miorana, Peabody og Chris Pfanner.

De komplette Anti hero skateboards er både robuste, responsive og stærke, ligesom de også kommer med nogle hurtige hjul, der giver dig en optimal skateoplevelse. Her er således tale om et brand, der er skabt af skatere og til skatere med to simple formål – nemlig at designe de bedst mulige boards og have det sjovt. Det unikke og farverige design, der kendetegner Antihero, er blot med til at understrege dette.

Med skateboards fra Antihero får du ikke kun decks af høj kvalitet, men typisk også et board, der er en lille smule større end det klassiske skateboard, hvilket giver dig en langt større flade. Det autentiske design kombineret med kvalitet og en skateoplevelse, der er til at føle på, er det, der har gjort Antihero til et af de vigtigste og mest populære brands i skateboardverden de sidste 25 år.

 

 

Spændende udvalg af Antihero hos Skate House

Her hos Skate House er vi stolte af at forhandle både skateboards og tøj fra det kendte mærke Antihero. Derfor kan du hos os blandt andet gå på opdagelse i unikke skateboards med cool designs, ligesom du også finder et udvalg af både hoodies, T-shirts og caps fra det anerkendte og populære brand. Vi har noget for enhver smag og ikke mindst til enhver stil, så du kan være helt sikker på at finde det, der passer perfekt til dig fra Antihero.

Du er altid velkommen til at kigge nærmere her på vores webshop eller til at kigge forbi vores fysiske butik i enten Odense eller Århus, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.