Viser alle 23 resultater

Spitfire

Er du på udkig efter nye hjul til dit skateboard eller en fed tee til samlingen? Så kan du roligt gå på opdagelse her på siden. Her har vi nemlig samlet vores store sortiment af tøj og skateboard hjul fra Spitfire. Et skatebrand, der især er kendt for deres hjul til skateboards, som er virkelig populære blandt både professionelle skatere og hobbyskatere verden over. Dette skyldes i høj grad, at hjulene fra Spitfire er specielt udviklet til skateboarding. Der er derfor ikke noget at sige til, at Spitfire hjul er blevet udnævnt som nogle af de bedste hjul i branchen.

Hos Skate House forhandler vi et stort udvalg af alt til skateren, og derfor finder du også et bredt produktsortiment fra Spitfire på både vores webshop såvel som i vores fysiske butikker i Odense og Århus. Du er altid velkommen til at gå på opdagelse her på siden eller til at kigge forbi vores butikker, hvor vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig.

 

 

Spitfire – et univers af skateboard udstyr og skatetøj

Spitfire blev grundlagt i 1987 med formålet at producere fede kvalitetshjul til skateboards. Siden da er Spitfire blevet det førende mærke inden for skateboard hjul. Foruden at producere hjul står Spitfire også bag en lang række andre produkter til skateboardet herunder både skateboard lejer, værktøj og griptape. Ligeledes finder du i Spitfire skate produktsortimentet også blødere varer i form af Spitfire tøj som T-shirts, hoodies og caps.

Brandet har opnået sin store succes og popularitet gennem en innovativ udvikling af deres hjul, hvor der er fokus på at producere hjul af høj kvalitet. Her er der således tale om skateboard hjul, der er både slidstærke og robuste, men som også er skræddersyet til enhver form for skateboarding, så Spitfire kan tilbyde hjul til enhver skatestil. Der er derfor ikke noget at sige til, at der bag Spitfire skate står en lang række kendte skatere såsom Vincent Alvarez, Bryan Herman, Dennis Busenitz og Mike Anderson.

Af skateboard hjul fra Spitfire finder du her hos Skate House både deres helt klassiske hjul såvel som de mere tekniske hjul kendt som Formula Four. Fælles for vores udvalg af Spitfire skate hjul er, at de har en hårdhed på mellem 99-101 duro. Vi tilbyder hjul på mellem 52 og 54 mm., så vi på den måde har noget til ethvert behov. I vores udvalg fra Spitfire finder du også de smarte Spitfire caps med mærkets logo, ligesom du også kan gå på opdagelse i Spitfire tøj som T-shirts og hoodies i cool farver og med fede prints.

 

 

Stolt forhandler af Spitfire

Hos Skate House gør vi meget ud af at tilbyde et væld af produkter til skateren såvel som lækkert tøj, der er inspireret af skatekulturen. Derfor forhandler vi også en lang række brands, der er kendt og anerkendt for både kvalitet, holdbarhed og det cool design. Et af disse brands er Spitfire, som du kan kigge nærmere på lige her på siden, hvor du således både finder hjul, tøj og accessories.