Viser et enkelt resultat

Ès Skateboarding

Er du på udkig efter et par nye skatersko? Så er du landet det helt rigtige sted! Hos Skate House forhandler vi nemlig et stort udvalg af skatersko, og på denne side kan du kigge nærmere på de populære sko fra Ès Skateboarding. Med sko fra dette mærke er du garanteret det bedste af det bedste inden for skatersko – hvis det lyder som noget for dig og din skating, så endelig på opdagelse her på siden og find dine næste sko til skating her hos Skate House.

Ægte skatersko fra Ès Skateboarding

És Skateboarding er et af de få skatebrands, der er ejet af skatere. Brandet startede i 1995 som et sub-brand af Etnies efter et ønske om at eksperimentere mere med skaterskoen og i stedet designe sko, der var både mere atletisk inspirerede og sofistikerede. Og deraf kom Ès Skateboarding skoene, som er kendt over hele verden for at være kvalitet i særklasse.

Lige siden begyndelsen af Ès Skateboarding sko været en fast del af mange skateres garderobe – særligt også hos nogle af de bedste i verden. Derfor byder brandet også på et væld af lækre sko til seriøse skatere såvel som dem, der er vilde med et ægte streetlook. Med sko fra Ès Skateboarding får du et par ægte skatersko, der er anerkendte af skatere i verdensklasse, så du er klar til at tage på nye eventyr på rampen iført de helt rigtige sko.

Grunden til, at Ès Skateboarding er så populært et mærke, er blandt andet skoenes gode kvalitet. Deres skatersko kan holde til lidt af hvert, hvad end du cruiser på dit board, afprøver de fedeste tricks eller noget helt tredje, så er du godt dækket ind med skatersko fra Ès Skateboarding. De giver dig nemlig lige præcis den pålidelighed, du har brug for på boardet, da skoene har en god og solid sål. Deres sko er således yderst slidstærke samt komfortable at have på. Derudover har de fede skatersko fra Ès Skateboarding også et lækkert og cool design, der tilføjer det ekstra til dit look.

Ès Skateboarding sko hos Skate House

Hos Skate House har vi naturligvis også samlet et udvalg af skaterskoene fra Ès Skateboarding, så du er klar til at tage din skating til et højere niveau. Udvalget kan du se her på siden, men du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi vores butik i enten Odense eller Århus.