Baker

Baker Skateboards står bag en lang række produkter, der er kendetegnet ved både et cool design og høj kvalitet, og her hos Skate House kan du blandt andet kigge nærmere på nogle af skoene fra dette brand. Skoene er udfaldet af et samarbejde mellem Baker Skateboards og Vans, og resultatet heraf er nogle ret fede sneakers, der passer perfekt ind i skatestilen.

Så hvis du er på udkig efter et par virkelig cool sneakers med det karakteristiske design, du kender fra Vans sko, kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af sko fra Bakers, som du finder lige her på siden. Og skulle du have brug for hjælp, står vores personale altid klar til at hjælpe.

 

Baker  – decks, hjul og tøj af høj kvalitet

Baker er et amerikansk skateboardfirma, der så dagens lys tilbage i 1999 og er et udspring fra et andet kendt skatemærke, nemlig Birdhouse Skateboards. Bag Baker står pro skateren Andrew Reynolds, som søgte et brand, der passede til hans skating, og kunstneren Jay Strickland. I dag har brandet et ret vildt team bag sig bestående af professionelle skatere såsom Dustin Dollin, Justin Figgy og Kevin Spanky.

I 2007 stiftede de desuden firmaet BakerBoys Distribution, som hjælper de øvrige brands ejet af teamet under Baker med distribuering af deres produkter. Der er ikke noget at sige til, at Baker er et respekteret mærke inden for skateboarding, og i dag består deres primære produkter af skateboard decks og hjul samt tøj og sko. Baker er blevet en integreret del af skateshops verden over, hvilket ikke kun skyldes produkternes høje kvalitet og det alsidige sortiment, men især også fordi her er tale om et brand, som skatere kan identificere sig med. Brandet henvender sig til og tiltaler alle, fordi konceptet er nemt – det hele handler om skating og at hænge ud med vennerne, mens du skater. Så simpelt er det.

Hvad end du søger et af deres decks, eller du søger de fede sneakers fra samarbejdet med Vans, er du med Baker garanteret et ærligt og tilgængeligt brand, der brænder for skating og skatekulturen. Dette kommer blandt andet til udtryk i designet af deres skateboards, der er baseret på de klassiske syv lag træ, der giver boardet en høj stabilitet. Baker er uden tvivl et af de helt store brands inden for moderne skateboarding.

 

 

Find dine Vans sko fra Baker hos Skate House

Her hos Skate House finder du blandt andet et udvalg af de cool sneakers, der kombinerer det bedste fra Vans og Baker. Derfor har disse sko også det klassiske Vans look, som så er blevet krydret med Bakers unikke stil for helt særlige sneakers, der passer perfekt til enhver skater. Du finder eksempelvis sko designet af pro skatere som Dustin Dollin og Kader Sylla.

Hvis Baker lyder som et brand for dig, så tag endelig et kig her på siden. Vi har helt sikkert et par sneakers, der passer til dig. Du er også velkommen til at kigge ind forbi vores fysiske butik i enten Odense eller Århus.