Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Real Skateboards

Skate House forhandler et stort udvalg af decks og komplette boards fra Real Skateboards. Real Skateboards er et af de stærkest etablerede mærker i industrien, og deres over 25 år på markedet reflekteres i deres boards, der er bygget til at holde og give dig maksimalt pop og snap.

 

 

Real Skateboards er rigtige boards til rigtige skatere

Da Real Skateboards blev stiftet i 1991 Tommy Guerrero og Jim Thiebaud havde skatere ikke meget at skulle have sagt i industrien. Med hjælp fra skate-legenden Fausto Vitello, som blandt andet er Thrasher Magazines fader, satte Guerrero og Thiebaud, efter at have forladt Powell Peralta, en produktion i gang med det enkle mål at lave fede boards, der inspirerer skatere til at gå ud og skate – der skulle produceres rigtige skateboards til rigtige skateboardere.

I mere end 25 år har Real produceret decks og komplette boards i solid kvalitet og er et af det bedst etablerede brands i industrien. Real har hovedkvarter i San Fransisco og er i dag en del af Deluxe Distributions, der i sin tid blev dannet for at distribuere Beware Record label og andre små pladeselskaber. Reals team består af navne som Ishod Wair, Kyle Walker, Max Schaff, Dennis Busenitz og mange flere.

Med et board fra Real Skateboards får du slidstærke boards, der kan holde til lidt af hvert. De har mange forskellige konstruktioner, så du kan vælge det, du passer til din stil. Real tror ikke på, at det samme board passer til alle, så de bygger decks, der tillader dig at vælge board efter din specifikke skatingstil. Decks fra Real har det tilfælles, at de er bygget af 7 lag canadisk ahorn, hvilket giver et stærkt board med god holdbarhed og masser af rul for pengene.

 

 

Real Skateboards bruger mange spændende teknologier

Real Skateboards kommer i mange former og konkaver, hvor især deres klassiske oval er en populær valgmulighed. Real benytter sig også af mange spændende teknikker og teknologier i produktionerne af deres skateboards. For eksempel producerer de særlige slick-decks, hvor undersiden af decket er konstrueret med langtidsholdbart rillet polymer, der er sat fast på det yderste lag ahorn med varme i stedet for lim. Det giver et lettere, stivere ride og tillader dig at slide på næsten alle overflader. Så er det slut med at sidde fast på ru ledges, sticky copings og rails.

Et udvalg af Reals decks er også bygget med deres signatur R1-kontruktion, hvor boardet presses med ligeligt fordelt tryk på hele deckets overflade, hvilket sikrer en centreret, jævn konkav med overlegen holdbarhed. To X-bånd gør hvert eneste deck stift og stærkt, men efterlader nok fleksibilitet i decket til at gøre det responsivt og give maximum pop.

Er du i tvivl om, om Real Skateboards er noget for dig? Du er altid velkommen på vores to fysiske lokationer i enten Århus eller Odense. Her står vores medarbejdere klar til at rådgive dig, så du får det helt rigtige board med hjem. Du kan også altid ringe til os, hvis du ikke har en Skate House i nærheden.