DC Shoes

Hos Skate House finder du et stort udvalg af alt, hvad du skal bruge til skating. Det gælder både decks og udstyr til skateboards såvel som tøj og sko, der ikke kun er indbegrebet af streetwear, men som også sikrer dig den optimale skateoplevelse. Vi har det hele og mere til, og derfor kan du være sikker på at finde lige præcis det, du skal bruge hos os.

På denne side finder du eksempelvis vores spændende udvalg af DC Shoes, som du er velkommen til at kigge nærmere på. Her får du ikke kun et par cool sneakers, men også et par skate sko, der er særligt velegnet til skating. Tag et kig herunder og find det par fra DC Shoes, der passer perfekt til dig.

 

 

DC Shoes – skate sko med streetvibe

DC Shoes er et amerikansk brand, der blev stiftet tilbage i 1994 af Damon Way og Ken Block. Siden begyndelsen har brandet designet sko til skatere og andre ekstremsportsudøvere og er i dag sponsor for nogle af verdens bedste skatere. DC Shoes designer således ikke kun sko, der ser godt ud, men også sko, der kan bruges, når du skal lave de vilde tricks på skaterampen. DC Shoes er et af de førende skateboardbrands, som især har specialiseret sig i sko beregnet til skateboarding. Men skoene fra dette mærke er naturligvis ikke kun forbeholdt professionelle ekstremsportsudøvere eller skatere – de passer også perfekt til skatestilen.

Hvad end du er til skateboarding, BMX eller anden ekstremsport, så vil DC Shoes til enhver tid have din ryg. Deres sko er specielt designet til at være både komfortable og robuste, så du kan yde dit maksimale på rampen uden at skulle bekymre dig om ødelagte sneakers. Og så får du samtidig et par skate sko med et stilet design, der lader dig se ekstra cool ud, mens du tryller på dit skateboard.

Du kan nemt kombinere dine nye sko DC Shoes med din øvrige garderobe, da disse sko blot tilføjer dit look noget ekstra cool. Det handler blot om at finde de helt rigtige sko til din stil. Heldigvis har vi hos Skate House et bredt udvalg af forskellige designs og farver fra DC Shoes, hvor fællesnævneren er fedt design, samt at skoene er gode at skate i. Du finder både high og low versioner af de populære sneakers fra DC Shoes, ligesom du også finder DC sko i både iøjnefaldende og neutrale farver, alt efter hvad du foretrækker.

 

 

Find dine skate sko fra DC Shoes hos Skate House

Hvis du er helt vild med det skaterinspirerede look og foretrækker en stil, der oser af street, så kan du med fordel kigge nærmere på udvalget af DC sko. Skoene fra DC Shoes er ikke kun perfekt til dig, der skater, men også til dig, der søger et cool og stiligt look. Skoene er ideelle at skate i, men de kan også bruges som et par superfede sneakers til at peppe hverdagslooket lidt op og tilføre personlighed – mulighederne er mange, så det er blot op til dig, hvad du er mest til.