Skate House

Vidste du, at Skate House har sit eget mærke af skate-decks? Skate House’s egne decks er i høj kvalitet og kan fås til en overkommelig pris. Et deck fra vores eget mærke egner sig til alle niveauer og er et godt køb, hvis du leder efter et begynderskateboard, hvor du får masser af rul for pengene.

 

 

Bak op om dit lokale skatemiljø med skateboards fra Skate House

Vi er Danmarks ældste skateshop siden 1986, så vi tør godt sige, at vi ved et eller andet om skating. Vi har taget vores mange års erfaring i industrien og brugt den til at producere vores egne decks med danske skatere for øje. Hos os får du slidstærke decks til konkurrencedygtige priser.

Er du glad for at handle hos Skate House? Når du køber skateboards fra Skate House’s eget mærke, støtter du os direkte. Når du køber vores eget mærke, får du god kvalitet til rimelige priser, og samtidig investerer du i det danske skatemiljø. Hvis du er glad for vores service og ønsker at støtte op om landets ældste skateshop, så køb skateboard fra vores eget mærke og rep os på gader og stræder. På undersiden finder du Skate House’s klassiske boxlogo, som vi er stolte af at have rocket gennem vores mange år i branchen.

 

 

Decks fra Skate House er gode til begyndere

Er du begynder, og mangler du et skateboard? Skate House har en budgetvenlig løsning til dig, der gerne vil begynde at skate. Når du starter ud, ved du sjældent, om skating er noget for dig. Vores egne skate-decks er en god start på et begynderskateboard, og prisen er overkommelig, så du ikke går ud og bruger en masse penge, før du ved, om skating reelt er noget for dig.

Dit første board får hård medfart, og derfor er det en god idé ikke at investere alt for meget i sit første skateboard. Samtidig vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten, så du ikke får dårlige vaner af at stå på det forkerte board. Hvis det er kriterier, du kan nikke genkendende til, så køb skateboard fra Skate House’s eget mærke i dag.

Når du vælger et skate-deck, skal du også bruge trucks og hjul med kuglelejer i, og der kan Skate House også være behjælpelig. Vi taler med dig om dine behov og finder det rigtige udstyr til dig. Vi hjælper dig også med at montere og samle delene på dit board, så du kan gå direkte ud og hoppe på dit nye skateboard. Køb skateboard fra Skate House’s eget mærke, hvis du leder efter et begynderskateboard eller en fed gave til en ny skater.

Har du spørgsmål om vores eget mærke, så er du altid velkommen til at kontakte os, eller besøge os i en af vores to fysiske butikker i enten Århus eller Odense. Vores medarbejdere har masser af knowhow om skateboarding, og de hjælper dig til at finde præcis, hvad du har brug for.