Dickies

Dickies er et brand, der har stærke aner i den amerikanske workwear-tradition, hvilket især ses i det, at brandet startede som en producent af funktionelt og praktisk tøj til arbejderne. Siden begyndelsen i 1922 er Dickies blevet kendt for deres kompromisløse tilgang til kvalitet samt den unikke stil og attitude, som tøjet udstråler, hvorfor dette brand især også er blevet utroligt populært i skateverdenen og ikke mindst hos highstreet-elskere. Der er således ikke noget at sige til, at når snakken falder på streetwear og skatestilen, så er Dickies et af de mærker, der forbindes med dette.

Hos Skate House passer Dickies perfekt ind i vores sortiment af tøj, sko, tasker og diverse accessories til skateren og dem, der foretrækker det cool streetlook. Derfor fører vi også et stort og varieret udvalg af Dickies, som du kan gå på opdagelse i lige her på siden. Her finder du alt lige fra Dickies bukser til Dickies skjorter, ligesom du også kan kigge nærmere på de fede tasker fra dette brand.

Dickies – et populært brand til skatere verden over

En af grundene til, at Dickies er så populært et brand, som det er, skyldes blandt andet, at brandets funktionelle tøj og de tekniske detaljer passer perfekt ind i tidens trends, hvor især workwear har fået en plads i modebilledet. Noget andet er brandets evne til at kombinere det rå og kantede udtryk med godt håndværk, gode materialer og cool design. Det betyder blandt andet også, at du med Dickies bukser, en Dickes skjorte eller hvilket som helst andet tøj fra brandet får et stykke tøj i et tidløst design, der aldrig går af mode, samtidig med at du er garanteret en uopslidelig style, du kan bruge til enhver tid.

I dag er Dickies meget mere end bare tøj. Her kombineres funktionalitet, moderigtig stil og slidstærke materialer, så du er sikker på virkelig holdbart tøj, der samtidig er indbegrebet af den tidløse og cool stil, som er kendetegnet for brandet. Der er derfor ikke noget at sige til, at brandet er særligt populært i skaterverden og andre streetmiljøer, hvor funktionelt, komfortabelt og smart tøj er foretrukket. Tøjets store alsidighed og det enkle design gør også, at du nemt kan kombinere tøjet fra Dickies med dine andre yndlingsstyles i skabet og skabe det look, der passer bedst til dig og din stil.

Stort udvalg af Dickes hos Skate House

I sortimentet her på siden kan du blandt andet gå på opdagelse i de klassiske workpants i en masse smarte farver, ligesom du også finder Dickies bukser i nyere designs. Derudover fører vi også et stort udvalg af de fede Dickies skjorter og cool accessories til at fuldende street- eller skatelooket. Brug eksempelvis dine Dickies bukser med en mønstret T-shirt eller kombiner din nye Dickies skjorte med et par fede jeans – mulighederne er mange med tøj fra Dickies. Med det brede sortiment af forskellige modeller, farver og designs har vi helt sikkert også det, der passer bedst til dig og din stil. Så tag et kig på siden og bliv inspireret til en cool og tidløs stil.