Santa Cruz

Santa Cruz behøver næppe nogen introduktion. Med over 40 uafbrudte år i industrien er Santa Cruz verdens længst opererende skatemærke. I Skate House fører vi et stort udvalg af varer fra Santa Cruz til dig, der er kvalitetsbevidst og sætter pris på klassikerne.

 

 

Santa Cruz står for solid kvalitet og fede designs

Når du køber varer fra Santa Cruz, får du god kvalitet til en rimelig pris. Santa Cruz er kendt for solide boards og lækkert streetwear i kraftige, men bløde materialer. På varer fra det klassiske skatemærke finder du ofte deres to logoer, det gule Santa Cruz tekstlogo og brandets officielle logo, den ikoniske og udtryksfulde Screaming Hand. Logoet forestiller en blå hånd, der skriger vredt ud af en mund på vid gab fra sin placering midt i håndfladen.

Blandt deres streetwear er især deres solide Santa Cruz hættetrøjer populære, og brandet producerer også mange bløde t-shirts i cool designs. Santa Cruz er et klassisk mærke med en lang historie, men de ved, hvad der rykker, og de gør sig i lækre materialer og grafiske designs i klare farver, der virkelig vækker opsigt. Med Santa Cruz streetwear får du langtidsholdbare materialer, der holder formen og lyser op på gaden og i skateparken. Hos Skate House har vi skaffet dig en rigtig god pris, så du kan lægge lidt ekstra i kurven, nu du er her.

 

 

Santa Cruz har en lang historie i skatemiljøet

Santa Cruz startede under distributionsselskabet NHS Inc i 1973 af Richard Novak, Doug Haut og Jay Shuirman. Santa Cruz’ historie går helt tilbage til den gang, skating og surfing stadig havde store overlap. Det første Santa Cruz-team bestod af surfere, der stod på skateboard, når mangel på bølger gjorde det umuligt at surfe. Riders som Steve Salba, Jeff Grosso og Steve Olson var også at finde på ramperne og i bowls i surferbyen Santa Cruz. Siden da er der sket meget, og der er næppe noget skatemærke, der kan sige, at de har taget lige så stor del i skateboardkulturen som Santa Cruz.

Med varer fra Santa Cruz viser du, at du har styr på din skatehistorie og værdsætter en golden oldie. At Santa Cruz har eksisteret i lang tid, betyder dog ikke, at de ikke har fulgt med tiden. Santa Cruz innoverer hele tiden på deres varer, og de bruger mange spændende teknologier i udviklingen af deres produkter. Brandet har altid været gode til at holde fingeren på pulsen og levere de varer, som moderne skatere efterspørger. Køb moderne varer fra verdens ældste skatemærke hos Skate House i dag, og vis, at du værdsætter kvalitet.

Har du spørgsmål til vores udvalg af varer fra Santa Cruz? Tøv ikke med at kontakte os, eller besøge os på en af vores lokationer i enten Odense eller Århus. Det er vigtigt for os, at du bliver glad for de varer, du køber i vores butik, og derfor står vores dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig, så du får de helt rigtige produkter med hjem.