Polar Skate Co.

Polar Skate Co. er et utroligt populært mærke inden for skateverdenen og står bag en lang række skateboards og ikke mindst styles med en cool og lækker streetvibe. Polar Skate Co. er et svensk mærke, der er kendetegnet ved deres fede design, som går igen ved både skateboard decks og deres mange forskellige items. På nuværende tidspunkt har Polar Skate Co. allerede udviklet en meget bred kollektion af både decks og hjul hertil såvel som T-shirts og hoodies.

Lyder Polar Skate Co. som noget for dig? Så finder du hos Skate House et stort og varieret udvalg af deres kollektioner. Her finder du alt lige fra de populære Polar jakker til fede bukser, og uanset hvad du søger fra det populære Polar Skate Co., kan du være helt sikker på at finde det hos os. Og skulle du have brug for hjælp, er du altid velkommen til at spørge vores dygtige personale til råds.

 

 

Polar Skate Co. – af skatere til skatere

Bag Polar Skate Co. står den professionelle skateboarder Pontus Alv. Polar. Her er tale om et af de skatemærker, som især er kendt for at bringe skatestilen fra 90’erne tilbage. Denne stil er kendetegnet ved spændende og lettere spraglede farvekombinationer samt en helt særlig form på deres skateboards. Du er derfor ikke i tvivl, hvis du står med et skateboard fra Polar Skate Co. i hånden. Noget af det, brandet især er kendt for, er deres baggy cropped 90’er inspirerede jeans og surfshorts – og dem finder du også her i vores udvalg.

Den store kærlighed til skateboardkulturen kommer i den grad til udtryk i både skateboards og tøj fra Polar Skate Co. Det ses især ved det udtryksfulde og kreative design, som går igen ved hvert eneste produkt. Det betyder blandt andet også, at du i det store udvalg fra Polar Skate Co., finder en masse cool designs og unikke farvekombinationer. Derudover kan du være sikker på, at du med både tøj og skateboards fra Polar Skate Co. får høj kvalitet, så du kan få mest ud af dine produkter fra dette mærke.

Det unikke ved Polar Skate Co. er, at de bringer de gamle skatetrends tilbage. Mærket nytænker både mode og trends for at skabe unikke designs. Her er det især deres surf T-shirts og shorts, der er indbegrebet af 90’er skatestilen. Det behagelige og mere loose fit gør især disse styles til det perfekte skatetøj.

 

 

Find Polar Skate Co. hos Skate House

Her på siden kan du gå på opdagelse i det brede sortiment af Polar Skate Co., som tæller alt lige fra skateboards og tasker til Polar hoodie, sweatshirts og bukser. Vi har noget for enhver smag og ikke mindst til ethvert behov, så uanset hvad du er på udkig efter fra det populære skatemærke, finder du det med garanti hos Skate House. Så tag et kig på udvalget af Polar Skate Co. i vores webshop, eller tag et smut forbi vores fysiske butikker i Århus eller Odense. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at tage imod dig og hjælpe dig med at finde det helt rigtige.