Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Element

Er du på udkig efter et cool deck til dit skateboard? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Skate House forhandler vi nemlig et stort og alsidigt udvalg af skateboard decks i et væld af designs og udformninger, så du kan være helt sikker på at finde det deck, der passer perfekt til både dig og din skatestil. På denne side kan du kigge nærmere på vores sortiment af decks fra det populære mærke Element, der står bag en lang række skateboard decks i et virkelig fedt design.

Så tag endelig et kig på udvalget fra Element herunder og find det deck, der passer til din stil.

 

 

Cool skateboard decks fra Element

Element er et amerikansk mærke, der blev stiftet i 1992 under navnet Underworld Element Skateboards. Sidenhen har mærket skiftet navn til Element Skateboards og er i dag et brand, der virkelig formår at bringe både kunsten og værdierne fra skateboarding og skatekulturen frem i deres produkter. Her er tale om et skatemærke, der har et formål – nemlig at skabe de absolut bedste produkter til skateren. Det gælder, uanset om der er tale om Element skateboard decks, hjul eller produkter fra deres tøjlinje såsom T-shirts eller hoodies.

Element Skateboards er derfor også et utroligt populært og succesfuldt brand, hvor særligt deres skateboard decks har høstet stor ros og anerkendelse af skatere verden over – både af professionelle og dem, der skater på hobbyniveau. Det særlige ved især Element Skateboards decks er, at de er fremstillet af tykkere træ for at give skateboardet ekstra styrke og holdbarhed helt uden, at decket bliver hverken tungere eller mindre fleksibelt.

Derudover fås Element decks også i et væld af farver og prints, hvor brandets logo og navn er et tydeligt varemærke på decket. Og det er også tilfældet med de Element Skateboards decks, som du finder her hos Skate House. Vi forhandler cool decks fra dette brand i både friske farver og fede prints, hvor du blandt andet finder decks med Star Wars motiv. Med Element Skateboards decks får du et deck, der er både slidstærkt, fleksibelt og robust, ligesom det også er helt klar til brug, så du hurtigt kan tage dit nye Element deck i brug.

 

 

Køb dit deck fra Element Skateboards hos Skate House

Står du og mangler et nyt deck til dit skateboard, eller leder du efter andet udstyr til skateboardet, så finder du det og mere til hos Skate House. Vi forhandler et stort udvalg af både Element Skateboards decks såvel som en lang række andre produkter fra kende skatemærker, der passer perfekt til skateren. Hvad end det drejer sig om udstyr og værktøj til dit skateboard, eller du er på udkig efter de fedeste skatesko eller de nyeste tees, så har vi det helt sikkert her på webshoppen eller i vores fysiske butikker i Århus og Odense.

Hos Skate House har vi en bred viden og stor knowhow inden for skateboards og skating, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med at finde det rette til dit behov. Så tøv endelig ikke med at tage os med på råd, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.