Enjoi giver dig maksimal skateglæde og knald på farverne

Hos Skate House kan du købe kvalitetsprodukter fra enjoi til billige priser. Vores varer er nøje udvalgt, så lige netop du får de bedst mulige produkter.

Leder du efter lækre skateboards med holdbare decks, grafiske t-shirts eller hjul i fede farver? Skate House har det hele, og vi står klar til at rådgive dig om enjois produkter både i telefonen og i vores fysiske butikker.

Hos Skate House kan du købe de lækre produkter fra det velkendte mærke, der helt sikkert vil vække opsigt på gaden eller i parken. Med enjoi skiller du dig ud – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

 

Enjoi skateboards – høj kvalitet og lækkert design

Enjoi er et solidt brand med hovedkvarter i Californien, der især specialiserer sig i enjoi skateboards og decks. Enjoi skateboards leverer produkter i høj kvalitet og kan kendes på det karakteristiske pandamærke, der pryder alle deres varer, lige fra enjoi skateboards til streetwear, skateboardhjul og tilbehør. Uanset hvilken skatepark, du befinder dig i, kan du finde den bløde panda på kvalitetsbevidste skatere, der elsker fede farver og fart over feltet.

Brandet blev grundlagt i år 2000 af Marc Johnson og Rodney Mullen (senere medstifter af Almost Skateboards) og har i mange år leveret en bred vifte af fantastisk holdbare og iøjnefaldende produkter, der er elsket af skatere over hele verden.

I dag hører mærket under moderselskabet Dwindle Distributions, der med deres REGROWTH-program planter tre træer for hvert enkelt træ, de høster til at producere enjoi skateboards af. Du kan derfor købe enjoi skateboards med god samvittighed.

Ud over at gå op i bæredygtighed, så investerer enjoi også i skatemiljøet ved at sponsorere en række velrenommerede skatere. Virksomheden sponsorerer blandt andet navne som Caswell Berry, Didrik Galasso/Deedz, Jackson Pilz og Samarria Brevard.

Er du til flotte, klare farver og klimabevidsthed? Vil du skate med stil uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så behøver du ikke lede længere.

 

 

Derfor skal du købe Enjoi hos Skate House

Selvom brandets logo er en blød panda, er der intet blødt ved deres skateboards. Enjoi skateboards er kendt for at være stærke, holdbare boards med lange deckliv, og den høje kvalitet går igen i samtlige af deres produkter, lige fra deres farvestrålende hjul til veldesignet streetwear, rygsække og tilbehør.

Enjoi skateboards unikke kombination af god kvalitet og fedt design giver dine sessions det ekstra pift, du har brug for, og de lækre pangfarver og grafiske designs popper på kamera og giver dine skate-clips et lækkert løft. Up dit skate-game ved at købe enjoi hos Skate House i dag.

Har du brug for mere vejledning om enjoi skateboards, så Henvend dig til vores kompetente personale telefonisk eller besøg vores butikker i Århus eller Odense, hvor vi glæder os til at tage imod dig. Glade og tilfredse skatere er vores levebrød, og hos Skate House står vi altid klar til at rådgive dig, så du får de helt rigtige produkter til dine specifikke behov og opnår maksimal skateglæde.