New Deal Skateboards er 90’er stil for alle pengene

Er du til graffiti-vibes i fede farver? Så er New Deal Skateboards noget for dig. Hos Skate House forhandler vi et bredt udvalg af New Deal tøj og skateboard decks til dig, der kan lide vilde grafiske designs med knald på farverne, og som samtidig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

 

 

New Deal Skateboards leverer old school boards i vilde designs

New Deal var en big deal i 90’erne, da de gjorde Ed Templeton til professionel skater, og nu er de heldigvis blevet det igen. 90’erne er tilbage, og New Deal er et absolut must til dig, der dyrker den fede 90’er-æstetik.

I 1990 grundlagde Andy Howell, Steve Douglas og Paul/Professor Schmitt New Deal, fordi de fornemmede, at en revolution indenfor street skating var under opsejling. Inspireret af gadernes graffiti begyndte de at producere decks og streetwear af skatere til skatere, og deres popularitet eksploderede. De blev hurtigt et af de mest indflydelsesrige brands i industrien og et inspirerende symbol på, at unge skatere kunne være med til at forme branchen – dét synes vi er rimelig vildt.

I 2002 måtte New Deal desværre dreje nøglen om, men det ikoniske brand er nu genopstået af asken, og vi kunne ikke være mere begejstrerede for at have dem tilbage! Vi er superglade for at kunne sige, at mærket igen leverer solide decks og toplækkert streetwear inspireret af deres originale decks fra 90’erne. New Deal er kendt for deres cool graffiti-inspirerede designs af medgrundlægger Andy Howell samt deres legendariske former. De gennemtænkte designs vil helt sikkert vække opsigt, hvor end du går. Både deres streetwear og deres decks lyser op i gadebilledet med deres klare farver og imponerende grafiske designs.

 

 

Med New Deal får du meget for pengene

Et skateboarddeck fra New Deal er en god deal. Mærket producerer kun decks af de bedste, mest langtidsholdbare materialer, så du kan få ekstra meget rul ud af dit board. Den høje standard du kender fra deres boards har de også oversat til deres streetwear, der er designet specielt til at være komfortabelt at skate i, samtidig med at det ser knaldgodt ud. Tøjet er velkonstrueret og lavet af lækkert, kraftigt stof, der holder til mange ture i skateparken. Ligesom deres decks er genudgivelser af deres originale decks fra 90’erne, så er deres streetwear også stærkt inspireret af de farvestrålende 90’er-trends, der i disse dage oplever en heftig og velfortjent renæssance. Hvis du kører den fede 90’er-stil og elsker klassisk, old school skating, så er New Deal mærket for dig.

Scor dig en New Deal fra Skate House i dag.

Har du spørgsmål om New Deal Skateboards? Så skal du være velkommen til at ringe til os eller sende os en email. Du kan også komme forbi en af vores fysiske lokationer i enten Odense eller Århus, hvor vores medarbejdere glæder sig til at tale med dig. Vi har mange års erfaring i at rådgive glade og tilfredse kunder, og vi kan helt sikkert finde en løsning til dig.