Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Powell Peralta

Powell Peralta har siden deres opstart i 1978 produceret solide skateboards til tilfredse skatere i hele verden. Hos Skate House finder du et sortiment af fede boards og lækkert streetwear fra skateboard-mærket Powell Peralta.

 

 

Berømte skatere garanterer for kvaliteten af Powell Peralta skateboards

Med over 40 års industrierfaring kan du være sikker på, at Powell Peralta leverer skateboards i høj kvalitet. Alle deres boards er bygget med respekt for skatere og stor passion for sporten.

Mange af verdens mest legendariske skatere har i sin tid været på Powell Peraltas team. Navne som Ray Barbee (opfinderen af ollien), Tony Hawk, Mike Vallely, Alan Gelfand, Bucky Lasek, Colin McKay, Danny Way, Andy McDonald og Guy Mariano har alle gennem tiden skatet Powell Peralta boards. Gennem tiden har Powell Peralta startet mange teams og mærker, blandt andet det berømte Bones Brigade. Med et board fra Powell Peralta er du sikret høj kvalitet og masser af fede rides.

Powell Peralta producerer også lækkert streetwear, og især deres hættetrøjer er populære. Peraltas streetwear er i holdbar og blød kvalitet, og oftest bærer det det berømte ripper-logo, en skeletmand, der bryder ud gennem materialet. Dette opsigtsvækkende logo er garant for kvalitet og kan også findes på undersiden af deres decks og i skateparker over hele verden. Hos Skate House kan du blandt andet købe lækre hoodies i kraftig kvalitet fra det populære mærke. Køb din Powell Peralta Hættetrøje hos Skate House i dag.

 

 

Powell Peralta skateboards er bygget med ingeniørvidenskab

George Powell var ingeniør, og derfor ved du, at du får et board i høj byggekvalitet. Det var da Powell mistede sit job som ingeniør indenfor rumfart, at han for alvor blev interesseret i at bygge boards. Det er ikke raketvidenskab medmindre dit board er fra Powell Peralta.

Det var Powells søn, der kom og bad om et skateboard, og da Powell havde bygget ham et, klagede sønnen over at det ikke kørte smooth nok. Det havde George Powell en løsning på, for han opdagede, at man kunne få et mere smooth ride med hjul af polyurethan – temmelig imponerende, hvis du spørger os. Allerede i 1974 begyndte Powell at arbejde på polyurethan-hjul, som han også selv producerede.

George Powell mødte Stacy Peralta, der var vild med en af hans fleksible slalom-prototyper. I 1978 stiftede de sammen Powell Peralta, og resten er historie. Stacy forlod brandet mellem 1991-2010, men i dag er de to stiftere genforenet og arbejder forsat på at producere fede boards og skabe plads til unge skatere i miljøet. Deres team rummer i dag navne som Kevin Hoeffler, Scott Decenzo og Andy Anderson.

Tøv ikke med at spørge os om skateboards og streetwear fra Powell Peralta. Skriv os en mail, eller kom forbi en af vores fysiske lokationer i Århus og Odense, hvor vores kompetente medarbejdere glæder sig til at tale med dig. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du handler hos os, og derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, ud er i tvivl om.