Viser alle 2 resultater

Smith Scabs – beskyttelsesudstyr til skatere

Uanset om du er ny eller gammel skater, så falder du. Med Smith Scabs får du gode, kraftige knæ- albue og håndledsbeskyttere, så du kan tage flere tæsk på asfalten og skate i mange år. Med beskyttelsesudstyr fra Smith kan du beskytte dine knogler og led og minimere risikoen for skader og smerte ved fald.

 

 

Pas godt på din krop med sikkerhedsudstyr fra Smith Scabs

Fald er en del af skating, og det er slet ikke nogen dårlig ting. Når du falder, er det ofte fordi, du har presset dig selv og prøvet noget nyt. Desværre kan fald også føre til skader, og med løbende hård impact over lang tid, ser du dem ofte ikke komme, før det er for sent. Derfor er det vigtigt, at du har det rigtige beskyttelsesudstyr, så du passer godt på din krop og minimerer risikoen for skader, der kan gøre dig ude af stand til at skate i lang tid ad gangen.

Smith Scabs er gennemtestet og hårdført kvalitetsudstyr, der er foretrukket af alle typer skatere verden over. Beskyttelsesudstyret giver dig kraftig og langtidsholdbar padding for maksimal beskyttelse, og så er det også komfortabelt at have på. Smith Scabs har nemlig mange års erfaring med at bygge beskyttelsesgear specifikt med skatere for øje. Udstyret kommer i flere størrelser, og hvis du køber på nettet, er det en god idé at orientere sig om størrelserne på Smiths egen hjemmeside, så du får lagt den rigtige størrelse i kurven.

Beskyttelsesudstyr fra Smith Scabs kommer i mange fede designs, så du kan vælge udstyr, der både beskytter din krop og ser fedt ud på samme tid.

 

 

Er du ny skater? Så har du brug for Smith Sacbs beskyttelsesudstyr

Især når du er helt ny skater, falder du ekstra meget, mens du lærer. Som ny er det derfor en særligt god idé at bruge et fuldt sæt beskyttelsesudstyr. Det vil sige hjem, håndledsbeskytter, albuebeskytter og knæbeskytter. Det behov kan du dække med sikkerhedsudstyr fra Smith Scabs, der leverer slidstærkt udstyr, der passer godt på dig. Vi kan ikke garantere dig, at du lander blødt hver gang, men med udstyr fra Smiths er du godt beskyttet, så du kan rejse dig op og tage en tur mere på rampen.

Når du begynder at skate, har du endnu ikke opbygget muskelmasse omkring de hårdest belastede led, og derfor er du i højere risiko for skader, hvis du ikke bruger sikkerhedsudstyr. Med udstyr fra Smith Scabs kommer det til at gøre mindre ondt, når du falder, så du kan give den ekstra gas i parken og på gaden. Det kan altid betale sig at investere i godt beskyttelsesudstyr.

Har du spørgsmål til vores udvalg af beskyttelsesudstyr til skateboard fra Smith Scabs? Du er altid velkommen til at henvende dig til os telefonisk, eller komme forbi en af vores butikker i Odense eller Århus. Her venter vores kompetente personale på at vejlede dig om køb af beskyttelsesudstyr. Pas godt på dig selv, til vi ses.