Thrasher

Hvis du er på udkig efter smart streetwear og skatetøj, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Skate House forhandler vi nemlig et stort udvalg af både udstyr og tøj til skateren, hvorfor du finder alt lige fra skateboards, decks og hjul til skatesko, hoodies, chinos og T-shirts. Vi forhandler et væld af kendte og populære brands inden for skateverdenen, hvoraf et af disse er mærket Thrasher. På denne side kan du gå på opdagelse i vores brede sortiment fra netop Thrasher, der byder på cool designs med deres fede logo, der er kendetegnende for deres produkter.

 

 

Urban mode fra Thrasher

Thrasher er et tøjmærke, der stammer fra det populære skateboard magasin, Thrasher Magazine, som kom på gaden første gang i 1981. Siden da har mærket fokuseret på at designe tøj, der fremhæver skatekulturens hjerte og sjæl. Det ses ikke kun i det ikoniske design, men særligt også i det deres produkter er fremstillet med skateboarding for øje. Det betyder blandt andet, at Thrasher tøj er designet med et fokus på komfort, gode materialer og fleksibilitet.

Thrasher henvender sig primært til dem med en rå og afslappet stil, hvorfor også særligt skatere og fans af skatekulturen sværger til dette brand. Kendetegnende for Thrashers mange forskellige styles er et klassisk design, der altid er tilpasset tidens trends. Alle deres styles er udført i tråd med Thrashers urbane look, der tilsættes inspiration fra nye trends og tendenser inden for skatekulturen. Derfor vil du også opleve en masse forskellige prints og motiver på deres tøj, der er med til at sætte helt nye standarder for cool design. Hvad end du vælger en Thrasher hoodie eller en T-shirt fra det populære mærke, passer deres tøj til skatere, der ønsker kant, karakter og ikke mindst stil.

Foruden tøj producerer Thrasher også diverse tilbehør og skateboards, hvor det populære Thrasher-print både med og uden flammer går igen. Produktsortimentet hos Skate House byder på blandt andet Thrasher T-shirts, Thrasher caps og hoodies i et unikt design med fede detaljer, der passer perfekt til det moderne urbane look såvel som til skateren.

 

 

Køb Thrasher hos Skate House

Her hos Skate House har vi nøje udvalgt vores sortiment fra Thrasher, så vi kan tilbyde noget for enhver smag. Det betyder også, at uanset om du søger en af de smarte Thrasher hoodies, en Thrasher T-shirt eller en fed cap, så finder du det hos os. Vi har noget til enhver modebevidst skater, der har en hang til cool streetwear og modetøj med et urbant touch. Så tag endelig et kig her på siden og find det, der passer perfekt til din stil.

Vores medarbejdere står ligeledes til rådighed, hvis du skulle have brug for hjælp til at finde det helt rette. Vi har mange års erfaring inden for skateverden og en bred knowhow, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig i din søgen efter skatetøj og skateboards fra Thrasher eller et af vores andre fede brands. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@skatehouse.dk eller på 66 13 79 80, ligesom du også er velkommen til at kigge forbi vores butikker i Odense og Århus.